Antena Meniu Search
x

Zeci de copii au căzut în gol, după ce scena de la "Mamaia Copiilor" s-a rupt. Primarul din Constanţa: "Mulţumesc lui Dumnezeu că nu a fost mai rău"

Incident teribil în momentul decernării premiilor, la festivalul Mamaia Copiilor. Sub greutatea a zeci de copii, scena a cedat şi s-a rupt.

Primarul din Constanţa: "Mulţumesc lui Dumnezeu că nu a fost mai rău"
Zeci de copii au căzut în gol, după ce scena de la "Mamaia Copiilor" s-a rupt. Primarul din Constanţa: "Mulţumesc lui Dumnezeu că nu a fost mai rău" - libertatea.ro

Incident teribil în momentul decernării premiilor, la festivalul Mamaia Copiilor. Sub greutatea a zeci de copii, scena a cedat şi s-a rupt.

Din fericire niciun copil nu a fost rănit, însă mai mulţi părinţi au criticat organizarea din acest an a Festivalului Mamaia Copiilor.

Edilul din Constanţa, Decebal Făgădău, a declarat la Antena3 că primăria are calitate de finanţator al festivalului, cea care s-a ocupat efectiv de organzare fiind Fundaţia Mamaia Copiilor.

"Noi avem acolo reprezentanţi care verifică. Pe scenă s-a realizat o butaforie. Scena a cedat şi s-a lăsat aproximativ 20 de centimetri. Nu sunt mulţumit că avem astfel de evenimente care să fie scandaluri. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că nu a fost mai rău", a spus primarul din Constanţa.

Pe acelaşi subiect

Decebal Făgădău a precizat că va fi demarată o anchetă şi cei vinovaţi vor fi sancţionaţi. 

"Colegii mei vor face un fel de anchetă. Am primit mai multe reclamaţii, vom face un raport care va fi public. Vor fi amenzi, iar din valoarea contractului vom tăia sumele alocate pentru aceste butaforii", a conchis edilul.

Atentie urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional!

Sursa video: libertatea.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Zeci de copii au căzut în gol, după ce scena de la "Mamaia Copiilor" s-a rupt. Primarul din Constanţa: "Mulţumesc lui Dumnezeu că nu a fost mai rău"