Antena Meniu Search
x

SCENE CUTREMURĂTOARE în Italia! O tânără româncă şi-a abandonat fetiţa nou-născută într-o cutie de carton, printre gunoaie

"Grăbiţi-vă, au abandonat o fetiţă nou-născută într-o cutie!". Aşa suna apelul la care a răspuns personalul medical de pe ambulanţă, ieri, la amiază. 

"Grăbiţi-vă, au abandonat o fetiţă nou-născută într-o cutie!". Aşa suna apelul la care a răspuns personalul medical de pe ambulanţă, ieri, la amiază. 

Medicii au plecat în grabă spre via Mazzini din localitatea Ferrera Erbognone, provincia italiană Pavia, pentru a o salva pe micuţă. 

Ajunşi la faţa locului, medicii au dat de o femeie româncă, în vârstă de 25 de ani, care trăieşte împreună cu iubitul italian.

"Iat-o, ajutaţi-o! Am adus-o în casă fiindcă este frig", le-a spus tânăra româncă medicilor de pe ambulanţă.

Deşi plângea fără oprire, micuţa se afla într-o stare bună de sănătate, era spălată şi îngrijită. A fost dusă la spitalul San Matteo din Pavia, în acelaşi timp fiind alertaţi şi carabinierii.

Poliţiştii nu reuşesc să găsească imagini de pe camerele de supraveghere din zonă şi nici cu martorii nu au avut prea mult noroc. Aşa că singura sursă de informaţie rămâne românca.

Audiată îndelung de carabinieri, într-un final tânăra cedează şi povesteşte ce s-a întâmplat, de fapt, cu micuţa.

Fetiţa a fost născută chiar de româncă, cu câteva ore înainte de apelul acesteia la serviciul de urgenţă, scrie rotalianul.com, care citează presa din Peninsulă. Apoi, tânăra a încercat să o abandoneze, spunând că a găsit-o într-o cutie de carton în stradă.

Între timp, fetiţa este bine şi se află internată la spitalul San Matteo. Cântăreşte 2,4 kilograme şi toţi parametrii vitali sunt normali.

Cât despre româncă, procuratura din Pavia este posibil să dea ordin să fie supusă unui examen psihiatric.

"Primele ştiri vorbeau despre un copil abandonat lângă gunoaie. Din partea noastră garantăm tot sprijinul familiei, în cazul în care vor avea nevoie", a declarat primarul localităţii, Roberto Scalabrin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » SCENE CUTREMURĂTOARE în Italia! O tânără româncă şi-a abandonat fetiţa nou-născută într-o cutie de carton, printre gunoaie