Antena Meniu Search
x

SCENE DE GROAZĂ în Italia! O tânără româncă, mama unei fetiţe de 5 anişori, STRIVITĂ într-un CUMPLIT ACCIDENT. "I-am dat un ultim sărut printre lacrimi" (VIDEO)

O româncă în vârstă de 28 de ani, mamă a unei fetițe de 5 ani, a murit într-un groaznic accident de maşină. Tragedia a avut loc, luni, în Italia.

"Aveam atâtea lucruri de făcut împreună. Aveam întreaga viaţă înainte. Dar Cristina a ales să zboare. Imediat după accident, am alergat spre maşină şi am fost lângă ea. Printre lacrimi, am sărutat-o. pentru ultima dată. Sper să fi simţit". Este declaraţia sfâşietoare a lui Fausto Berdini, iubitul Cristinei, cu care are o fiică de 5 anișori, Desirè.

Tânăra românacă în vârstă de 28 de ani a sfârşit luni, 9 octombrie, într-un teribil accident, în Italia, la volanul unui Renault Clio albastru. Tragedia a avut loc în jurul orei 13:30, pe via Renazzo din localitatea Cento, provincia Ferrara.

Cu inima frântă şi încovoiat de durere, Fausto, în vârstă de 45 de ani, povesteşte ultimele clipe din viaţa Cristinei, înainte ca tânăra mămică să sfârşească în teribilul accident.

Pe acelaşi subiect

GALERIE FOTO: SCENE DE GROAZĂ în Italia! O tânără româncă, mama unei fetiţe de 5 anişori, STRIVITĂ într-un CUMPLIT ACCIDENT. "I-am dat un ultim sărut printre lacrimi" 

Bărbatul se afla în maşina lui, la numai câțiva metri în fața Cristinei Boroiban.

Se văzuseră în fața unui bar din localitatea San Matteo della Decima, a cărui gestiune o cumpărase bărbatul.

"Ne-am văzut în fața barului la mine, pentru a schimba două vorbe, pentru a vorbi despre noi", spune Fausto pentru ziarul La Nuova Ferrara.

Apoi, cei doi s-au hotărât să plece, fiecare în mașina sa, spre Renazzo din Cento, acolo unde locuiau.

"Eu mergeam înainte. Ea în urma mea cu vreo sută de metri. Eu voiam să mă opresc în zona industrială, s-o îmbrățișez. Era o ocazie importantă pentru a fi împreună, având în vedere că în această perioadă nu ne-am văzut prea des. Dar nu am mai reușit”, continuă să povestească Fausto.

În timp ce conducea, bărbatul urmărea mașina Cristinei în oglinda retrovizoare dar, la un moment dat, aceasta a dispărut.

Vezi video aici

"Era numai praf. M-am întors din drum. Am fugit la ea. Îmi tot repet, nu se poate să fie un moment de neatenție cel care mi-o ia de lângă mine. Nu poate fi adevărat", spune Fausto.

Se pare însă că tocmai asta s-a întâmplat. Cristina și-ar fi luat privirea de la drum pentru o clipă și ar fi pierdut controlul volanului, intrând pe celălalt sens de circulație și izbindu-se de un camion. Impactul a fost fatal pentru Cristina, femeia sfârşind pe loc. 

Frumoasa româncă a lăsat în urmă o fetiță de numai 5 ani și un bărbat cu inima îndurerată.

"O fată specială, solară și luminoasă. O mamă foarte bună pentru micuța noastră Desirè. S-a dus prea repede, destinul mi-a furat-o din mâini. Am încercat să o readuc la viaţă, dar nu mai respira. Impactul a fost mult prea violent. În ultimele clipe, am fost lângă. Am sărutat-o pentru ultima oară, sper că a simţit", a mai spus Fausto Berdini cu vocea gâtuită de durere.

În ziua de Crăciun, Cristina ar fi împlinit 29 de ani. Dumnzeu s-o odihnească!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » SCENE DE GROAZĂ în Italia! O tânără româncă, mama unei fetiţe de 5 anişori, STRIVITĂ într-un CUMPLIT ACCIDENT. "I-am dat un ultim sărut printre lacrimi" (VIDEO)