Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Scene de groază la ieșirea din Tulcea: două mașini s-au făcut praf după ce s-au ciocnit. Opt persoane au fost implicate în accident

Opt persoane au fost implicate, în noaptea de marţi spre miercuri, într-un accident rutier înregistrat la ieşirea din oraşul Tulcea spre satul Malcoci, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Delta.

de Redactia Observator

la 28.08.2024 , 10:44

Cinci persoane se aflau într-un autoturism, iar alte trei în cel de-al doilea implicat în evenimentul rutier.

În sprijinul victimelor au intervenit o autospecială de stingere, descarcerarea, o ambulanţă SMURD şi două autovehicule ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Tulcea, toate persoanele implicate în accident fiind conştiente şi cooperante.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean urmează să stabilească circumstanţele producerii evenimentului rutier. 

Articolul continuă după reclamă

Ce spun polițiștii

”La data de 27 august 2024, în jurul orei 23:10, polițiști din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe o stradă din municipiul Tulcea a avut loc un accident rutier.

Polițiștii ajunși la fața locului  au constatat faptul că, un tânăr de 20 de ani ar fi condus un autoturism pe strada Elizeului, iar din cauza efectuării unei depășiri neregulamentare ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 27 de ani ce ar fi fost proiectat ulterior în afara părții carosabile.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea a 8 persoane , 3 persoane din primul autoturism și 5 din al doilea autoturism ce au fost transportate la Spitalul Județean Tulcea pentru acordarea îngrijirilor medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Tulcea.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Scene de groază la ieșirea din Tulcea: două mașini s-au făcut praf după ce s-au ciocnit. Opt persoane au fost implicate în accident