Antena Meniu Search
x

Scene emoţionante la mormântul Mădălinei Manole. Zeci de prieteni au comemorat-o pe "Fata cu părul de foc"

Mădălina Manole a fost comemorată la Cimitirul Bolovani din Ploieşti, acolo unde îşi doarme somnul de veci. A fost o slujbă la care au participat foştii colegi.

Vezi și

Prietenii şi rudele şi-au amintit de "fata cu părul de foc". Mădălina Manole a fost comemorată la Cimitirul Bolovani din Ploieşti, acolo unde îşi doarme somnul de veci. A fost o slujbă la care au participat colegi de scenă ai Mădălinei, dar şi admiratori ai regretatei artiste.

Prietenii de scenă i-au adus Mădălinei Manole flori şi lumină, într-o zi a iubirii. De şapte ani, drumurile lor se opresc în cimitirul din Ploieşti, unde e îngropată Fata lor Dragă. Au fost acolo tatăl artistei, fratele ei. Nu şi fostul soţ. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tatăl a adus preoţii la mormântul fiicei lui. Au trecut şapte ani, şapte luni şi şapte săptămâni de când Fata cu părul de foc, aşa cum îi spuneau fanii, a fost găsită moartă în casă. Pe 14 iulie 2010, dimineaţa, de ziua ei. Mădălina Manole urma să împlinească 43 de ani. 

În amintirea Mădălinei Manole, pe 3 martie, va fi organizat în Bucureşti, un spectacol omagial, la Sala Palatului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Scene emoţionante la mormântul Mădălinei Manole. Zeci de prieteni au comemorat-o pe "Fata cu părul de foc"