Meniu
Search
x

Scene revoltătoare: Adolescentă de 15 ani cu nevoi speciale, chinuită de două colege într-un liceu din Timişoara - VIDEO

Un nou caz revoltător în şcolile din România. O adolescentă de 15 ani cu nevoi speciale a fost agresată de două colege de şcoală, în timp ce alţi elevi, martori la eveniment, filmau momentul.

De Monica Palade la 08.06.2021, 15:50

Scenele tulburătoare au avut loc luni, 7 iunie, într-un laborator de la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară din Timişoara. În imagini, fata este ținută cu forţa pe un scaun, în timp ce colegele o bruschează, o amenință cu bătaia sau că o tund. Fata este la un moment dat trasă de păr şi primeşte chiar şi o palmă.

- „Bă, vorbește?”, îi spune una dintre ele, în timp ce o bruschează şi o ameninţă că o tunde. Atunci intervine şi unul din martori, care îi spune să nu o mai tundă.

Copil cu nevoi speciale agresată în şcoală

Conducerea şcolii susţine că nu ştia nimic de acest caz, iar mama fetei spune că se teme pentru siguranţa fiicei sale „Știu doar că e maltratată fiică-mea. Nu mi-a povestit nimic, e o fire mai tăcută, e cu retard mintal și cu sindrom hiperkinetic. Astăzi am aflat, atâta știu că una din fete are 18 ani și mai e o fată de 15 ani. (…) Fata este în clasa a IX-a, asta s-a întâmplat în laborator, nu înțeleg unde a fost profesoara, de ce sunt nesupravegheați. Îi e și frică la fată să îmi spună, pentru că au amenințat-o, nici nu vrea să-mi spună. (…) Astăzi am primit filmulețele, le-a primit și fiica mea cea mare. Ne-am făcut griji foarte mari pentru fata mică de 15 ani”, a spus mama copilei agresate pentru Tion.

Mama tinerei spune că nu vrea să lase lucrurile aşa şi va depune plângere la poliţie, o să ceară explicații de la Inspectoratul Școlar Timiș şi de la conducerea unității școlare.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Scene revoltătoare: Adolescentă de 15 ani cu nevoi speciale, chinuită de două colege într-un liceu din Timişoara - VIDEO