Antena Meniu Search
x

Scene revoltătoare în Nehoiu. O femeie e pusă la pământ de un câine şi nimeni nu-i sare în ajutor: "Uităm că toţi putem ajunge bolnavi şi neputincioşi?"

Scene revoltătoare pe o stradă din Nehoiu. O femeie este filmată în timp ce lovește cu bățul un câine care, ulterior, sare pe ea și o pune la pământ. Femeia ar fi bolnavă și ar fi provocat în mod repetat câinele, însă nimeni nu i-a sărit în ajutor în mementul în care animalul s-a năpustit asupra ei, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 17.03.2023, 13:10

Șcene revoltătoare, în Nehoiu. O femeie e pusă la pământ de un câine şi nimeni nu-i sare în ajutor
Șcene revoltătoare, în Nehoiu. O femeie e pusă la pământ de un câine şi nimeni nu-i sare în ajutor - Capturi Facebook / Haiduc Gheorghelas

În imagini se vede cum o femeie în vârstă, având în mănă un băţ lung, loveşte un câine mare, care latră nervos. Nu se ştie dacă femeia lovea câinele pentru a se apăra sau pentru a-l provoca.

Nimeni nu o ajută pe femeie când este doborâtă de animal

La un moment dat, femeia este doborâtă, iar un bărbat îi ia lemnul din mână, fără însă să o ajute în vreun fel. Din comentariile la postare, se deduce că femeia este bolnavă şi a provocat în mod repetat câinele.

”Nu poţi sa treci nepăsător peste acest incident de la Nehoiu. Oare uitam ca toţi putem ajunge într-o zi bolnavi şi neputincioşi? Dacă bătrâna noastră s-ar fi lovit în cădere, noi toţi am fi devenit iar vedete naţionale. Autorităţi poate care nu au făcut ce trebuie, noi care închidem ochii la cei care părăsesc animalele fără pic de empatie”, a scris persoana care a publicat imaginile.

Şi alte persoane care au comentat au explicat că femeia este bolnavă, dar mulţi dintre internauţi consideră că normal ar fi fost ca cineva să-i ia apărarea pentru a nu se ajunge la o tragedie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Scene revoltătoare în Nehoiu. O femeie e pusă la pământ de un câine şi nimeni nu-i sare în ajutor: "Uităm că toţi putem ajunge bolnavi şi neputincioşi?"