Antena Meniu Search
x

Scene ŞOCANTE la un liceu din Buzău! Doi elevi şi-au împărţit pumni şi picioare în sala de clasă - VIDEO

Scene şocante, în această dimineaţă, la Colegiul Economic din Buzău. Doi elevi şi-au împărţit pumni şi picioare chiar în sala de clasă.

Scene ŞOCANTE la un liceu din Buzău! Doi elevi şi-au împărţit pumni şi picioare în sala de clasă

Scene şocante, în această dimineaţă, la Colegiul Economic din Buzău. Doi elevi şi-au împărţit pumni şi picioare chiar în sala de clasă.

Cei doi elevi de clasa a XI-a își împart pumni și picioare după un conflict izbucnit într-una dintre pauze. Colegii asistă impasibili la scenele șocante, iar unii dintre ei par că ar încuraja bătaia, în timp ce un altul a filmat întregul scandal.

În pauza de la 10.00 la 11.00, conflictul ar fi escaladat, iar unul dintre elevi s-ar fi năpustit asupra colegului său, notează reporterbuzoian.ro.

Copleșit de ploaia de pumni, adolescentul este înghesuit într-o bancă de la perete. Un coleg îl 'ajută' pe elevul agresor, ridicându-i ochelarii, probabil pentru a vedea mai bine în ce direcție trimite loviturile.

Pe acelaşi subiect

Abia spre finalul bătăii, unul dintre colegi încearcă să intervină pentru a aplana conflictul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Evenimente » Scene ŞOCANTE la un liceu din Buzău! Doi elevi şi-au împărţit pumni şi picioare în sala de clasă - VIDEO