Antena Meniu Search
x

Tânărul înjunghiat lângă staţia de metrou Politehnica rămâne în spital. Agresorul său este încă liber

Un bărbat de 26 de ani a fost înjunghiat, la doar câţiva paşi de gura de metrou de la Politehnică. Chiar victima a fost cea care a sunat la 112 după ajutor.

Vezi și

Un bărbat de 26 de ani a fost înjunghiat, la doar câţiva paşi de gura de metrou de la Politehnică. Chiar victima a fost cea care a sunat la 112 după ajutor. Tânărul, brancardier la Spitalul Universitar, a fost dus de urgenţă la spital. Este şi acum în grija medicilor.

Tânărul de 26 de ani era în parcul din apropierea staţiei de metrou Politehnica când a fost atacat de un individ necunoscut. Agresorul l-ar fi înjunghiat în spate. Apoi, s-a făcut nevăzut. 

Unul din martorii teribilei scene spune că incidentul nu îl surprinde.

Aleea care leagă cele două guri de metrou este proastă, nu este luminată şi nu are nici camere de supraveghere. Nu mă surprinde incidentul, când am auzit că s-a întâmplat pe aceea alee. Mă surprinde că a avut curajul să bage cuţitul, a declarat bărbatul.

Victima a ajuns cu greu până în faţa intrării de la metrou. Şi a sunat la 112.

Martor:

S-a facut un cerc de oameni în jurul lui, dar nu s-a apropiat nimeni, că nu ştia nimeni ce să-i facă. 

Zona a fost, imediat, împânzită de poliţişti şi criminalişti. La scurt timp, a ajuns şi o ambulanţă SMURD. Medicii i-au acordat primul ajutor, iar apoi l-au transportat la Spitalul Universitar, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale. 

Potrivit unor surse judiciare, înainte de atac, între victimă şi agresor ar fi avut loc o altercaţie. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili, cu exactitate, toate împrejurările incidentului. Tânărul atacat este brancardier la Spitalul Universitar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tânărul înjunghiat lângă staţia de metrou Politehnica rămâne în spital. Agresorul său este încă liber