Antena Meniu Search
x

ÎNREGISTRĂRI SECRETE cu tatăl lui Kim Jong-un! Fostul lider nord-coreean face declaraţii halucinante. Oficiali americani: "Rămâi cu gura căscată!" (VIDEO)

Înregistrări secrete cu fostul lider nord-coreean, Kim Jong-il, dezvăluie cum tatăl lui Kim Jong-un îşi batjocorea propriul popor.

Înregistrări secrete cu fostul lider nord-coreean, Kim Jong-il, dezvăluie cum tatăl lui Kim Jong-un îşi batjocorea propriul popor.

Potrivit unui documentar despre Kim Jong-il, care a condus Coreea de Nord în perioada 1994 - 2011, fostul lider de la Phenian poate fi auzit cum critică "spiritul închis" al poporului, dar şi cum este autoironic, glumind pe seama staturii sale.

Înregistrările au fost făcute de o actriţă din Coreea de Sud şi de soţul unei regizoare, răpiţi de regimul nord-coreean în 1978.

La vremea respectivă, republica era condusă de Kim Il-sung, în timp ce fiul său, Kim Jong-il, se ocupa de ministerul Culturii şi de propagandă.

Pe acelaşi subiect

În înregistrări, Kim Jong-il se plânge de filmele nord-coreene, spunând: "De ce există atât de multe scene în care actorii plâng? Toate scenele noastre au scene de plâns. Suntem mereu la înmormântare?".

De asemenea, el poate fi auzit spunând că filmele țării sale nu au originalitate și că nu corespund calității filmelor sud-coreene: "De ce toate filmele noastre au aceleași intrigi ideologice? Nu este nimic nou. Oamenii de aici sunt atât de închişi la minte!".

"Nu avem filme care să participe la festivaluri de film. În Coreea de Sud au o tehnologie mai bună. Ei sunt la facultate, noi doar la grădiniță!".

De asemenea, Jong-il se distrează pe staturii lui mici: "Uită-te la mine. Nu sunt eu mic?".

Kim Jong-Il a murit la 17 decembrie, ora 8:30 ora locală, în timpul unei călătorii cu trenul în urma unui atac de cord. Liderul comunist mai suferise un accident vascular cerebral şi în 2008.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » ÎNREGISTRĂRI SECRETE cu tatăl lui Kim Jong-un! Fostul lider nord-coreean face declaraţii halucinante. Oficiali americani: "Rămâi cu gura căscată!" (VIDEO)