Antena Meniu Search
x

Gabriela Firea: "Şcolile şi grădiniţele din Bucureşti să fie închise!"

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a solicitat ca "Şcolile şi grădiniţele din Bucureşti să fie închise!". Teatrele din Capitală au fost închise, stagiunea fiind suspendată.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 09.03.2020, 10:34

Coronavirus România
Gabriela Firea: "Şcolile şi grădiniţele din Bucureşti să fie închise!" - Facebook
  • Teatrele din Bucureşti au fost închise.
  • Stagiunea e complet suspendată până pe 31 martie.

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a solicitat ca "Şcolile şi grădiniţele din Bucureşti să fie închise!". Teatrele din Capitală au fost închise, stagiunea fiind suspendată.

Primarul Capitalei Gabriela Firea anunţă luni măsuri pentru prevenirea îmbolnăvirii cu coronavirus - suspendarea activităţii teatrelor şi a altor instituţii de spectacol - şi avertizează că va merge până la demiterea managerilor care nu respectă cu stricteţe măsurile. Ea s-a pronunţat în favoarea suspendării temporare a cursurilor în şcoli şi grădiniţe. Primarul Sectorului 1 Daniel Tudorache a declarat că toţi primarii de sectoare sunt de acord cu închiderea temporară a cursurilor.

Firea a anunţat suspendarea activităţii teatrelor şi a altor instituţii de spectacol din Capitală până la 31 martie.

Ea a avertizat că va lua măsuri împotriva managerilor care nu respectă măsurile decise.

Pe acelaşi subiect

De asemenea, Gabriela Firea s-a pronunţat în favoarea închiderii şcolilor şi a grădiniţelor.

”Prevenţie, solidaritate şi responsabilitate. Acestea trebuie să fie cuvintele de ordine acum. România a decis măsuri fără precedent pentru limitarea rîspândirii COVID-19”, a scris Firea pe Facebook înaintea Comandamentului de urgenţă convocat în condiţiile în care în Bucureşti sunt până în acest moment 2 cazuri de coronavirus.

La şedinţă sunt prezenţi reprezentanţiii tuturor instituţiilor subordonate Primăriei Capitalei, precum şi ai instituţiilor deconcentrate din Bucureşti, cu atribuţii în domeniu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi cumpărat produse aproape de expirare, la preţ mai mic?

Observator » Evenimente » Gabriela Firea: "Şcolile şi grădiniţele din Bucureşti să fie închise!"