Antena Meniu Search
x

Nici după MOARTE nu scapi de stat! Scrisoarea INCREDIBILĂ a unui primar din România: "Stimate, DEFUNCT!"

România e ţara tututor posibilităţilor, ştim asta deja! Scrisorile trimise de un primar din comună Alba te vor lăsa, însă, cu gura căscată

România e ţara tututor posibilităţilor, ştim asta deja! Scrisorile trimise de un primar din comună Alba te vor lăsa, însă, cu gura căscată

Mai mulţi localnici din comună Meteş din judeţul Alba s-au trezit cu adrese oficiale de la Primărie, adresate unor rude decedate, pe care le somează să-şi plătească datoriile la bugetul local. Sumele restante sunt cuprinse între 6 şi 15 lei. Scrisorile oficiale încep cu formula "DRAGĂ DEFUNCT".

"Acum că este început de an 2015, vreau să vă urez un an nou fericit cu împliniri, cu multă sănătate. (...) Vă rog să veniţi să plătiţi impozitele până la 31 martie 2015, pentru a beneficia de reducerea de 10% şi pentru a evita majorarea acestora. Este important de ştiut că dacă plătiţi doar la sfârşitul anului, veţi plăti mai mult, deoarece impozitele se mai majorează", e mesajul primarului, conform Alba24.ro.

Traian Ursaleş le transmite persoanelor decedate că speră să facă echipă şi în acest an şi ameninţă cu repercusiuni dacă nu-şi plătesc dările.

"Mai mult decât atât, aşa cum ştiţi din anii trecuţi, cine are restanţe la impozite sau amenzi neplătite, nu primeşte nici o adeverinţă de la Primărie. Gândiţi-vă că fiecare dintre voi aveţi nevoie de adeverinţe de la Primărie pe parcursul unui an."

Primarul din localitate a declarat că a trimis adresele din cauză că urmaşii persoanelor decedate nu au venit în termenul legal să declare succesiunea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Nici după MOARTE nu scapi de stat! Scrisoarea INCREDIBILĂ a unui primar din România: "Stimate, DEFUNCT!"