Antena Meniu Search
x

Video Filmul unei crime înfiorătoare: Doi studenţi la Medicină, ucişi şi incendiaţi în vila de lux în care abia se mutaseră cu chirie

Alertă în Iaşi după o descoperire cumplită: doi tineri au fost găsiţi fără viaţă într-o vilă de lux. Erau iubiţi, studenţi la Medicină. Fata româncă, iar băiatul marocan.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 11.12.2021, 19:19

Vezi și

Cei doi au fost înjunghiaţi şi mai apoi incendiaţi pentru a se şterge urmele crimei. Nu se ştie încă dacă asasinul a fost prins. La audieri au ajuns până acum doi studenţi marocani. Au fost ridicaţi de poliţişti chiar din camera de cămin, dar ca martori. Povestea este cutremurătoare, iar detaiile au puternic impact emoţional.

Dubla crimă a avut într-un cartier rezidenţial de la marginea Iaşiului. Cei doi - un băiat de 25 de ani de origine marocană şi iubita lui româncă de 23 de ani - închiriaseră vila în urmă cu câteva săptămâni şi plăteau o mie de euro pe lună. Ambii erau studenţi la facultatea de Medicină. 

Ucişi şi incendiaţi ca să se şteargă urmele

Prim procuror Mihaela Apostol Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi: Descoperirea a fost făcută de către organele de poliţie care au fost informate cu privire la posibila dispariţie a tânărului student. 

Pe acelaşi subiect

Mai exact, la sfârşitul săptămânii, băiatul ar fi fost aşteptat la Bruxelles de rude. Ieri ar fi trebuit să fie deja acolo. Când au văzut că n-au nicio veste de la tânăr, oamenii s-ar fi speriat şi au sunat în România la poliţie. Anchetatorii au venit imediat să afle ce s-a întâmplat. Când au intrat în casă, au decoperit măcelul. Cei doi studenţi zăceau pe podea la parterul vilei. Ar fi fost ucişi de câteva zile. 

Clara Mihociu, reporter Observator: Poliţiştii sosiţi la faţa locului au dat peste o scenă de-a dreptul tulburătoare. Cei doi aveau urme de violenţă pe corp, aveau vânătăi şi erau înjunghiaţi. Cel mai probabil, pentru a scăpa de orice urmă, criminalul a încercat să le dea foc celor doi.  

Anchetatorii au împânzit zona şi au cercetat ore în şir casa şi împejurimile pentru a găsi orice indiciu care i ar putea duce la criminal. 

Între timp, alţi poliţişti au ajuns la Universitatea Tehnică din iaşi. Doi studenţi de aici au fost luaţi şi duşi la audieri. Cei doi ar fi tot de origine marocană. Anchetatorii vor să afle de la ei tot ce ştiu despre tinerii ucişi şi dacă au habar cine a fost în stare de o asemenea grozăvie. 

În cartier, vecinii celor doi sunt îngroziţi. Au crezut că dacă locuiesc într-o zonă exclusivistă sunt protejaţi de ce e mai rău

Reporter-Femeie: Aţi auzit ceva?

- Doar sirenele! Sirene de salvare şi poliţie. Am aflat că s-au găsit două cadavre.

Vecin: Sper că ceea ce se vehculează în aceste momente să nu fie chiar aşa de rău. Sună dubios, foarte dubios. incendiere...crime, nu ştiu...

Trupurile tinerilor ucişi au fost duse la mediciă legală pentru necropsie.  

Prim procuror Mihaela Apostol Parchetul de pe lângî Tribunalul Iaşi: Cercetările continuă pentru identificarea autorilor faptei pentru care s-a dispus începerea urmăririi penale. 

Misiunea anchetatorilor e cu atât mai dificilă cu cât criminalul cel mai probabil e încă liber. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Filmul unei crime înfiorătoare: Doi studenţi la Medicină, ucişi şi incendiaţi în vila de lux în care abia se mutaseră cu chirie