Antena Meniu Search
x

Video Detalii teribile în raportul IML, în cazul studenților uciși la Iași. Ioana și iubitul ei au fost hăcuiți cu zeci de lovituri de cuțit

Raportul IML dezvăluie detalii înfiorătoare în cazul celor doi studenți la Medicină uciși într-o vilă din zona Moara de Vânt din Iași. În urma necropsiei, medicii legiști au stabilit că Ioana Vanesa B., 23 ani, şi iubitul ei Youssef J., 25 ani, au avut parte de o moarte extrem de violentă. Tinerii au sfârșit sub ploaia loviturilor de cuțit și, potrivit experților, trupurile celor doi nu erau incendiate.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 14.12.2021, 18:29

Vezi și

Au trecut două zile de la descoperirea macabră a celor doi studenţi la Medicină găsiţi morţi în vila închiriată într-un complex de lux din Iaşi, dar până acum nu a fost reţinut încă niciun suspect. 

Tinerii aveau zeci de răni şi cel mai probabil muriseră cu cel puţin o zi înainte să fie găsiţi. De asemenea, locuinţa fusese incendiată, probabil pentru ca urmele asasinatului să fie şterse. 

Ioana Vanesa B. prezenta 33 de plăgi, iar Youssef J., 17.

Pe acelaşi subiect

Poliţiştii au luat probe ADN de la apropiaţii tinerilor ucişi

Polițiștii au luat probe ADN de la persoanele din anturajul victimelor, fiind găsite urme de sânge în toate cele patru camere ale vilei. Surse din rândul anchetatorilor susţin că ar fi fost mai multe persoane care au intrat în casa în care locuiau cei doi tineri şi că autorii ar fi acţionat extrem de violent. Poliţiştii nu au găsit cuţitul cu care ar fi fost ucişi cei doi, iar telefoanele mobile ale victimelor ar fi fost luate de agresori.

Conducerea Universităţii de Medicină şi Farmacie "Grigore T. Popa" din Iaşi a precizat luni, într-un comunicat de presă, că regretă profund trecerea în nefiinţă a studentului Jniyah Youssef şi a prietenei acestuia Ioana Vanesa Burlacu.

Youssef J. era student în anul 2, la specializarea Medicină, linia de predare în limba franceză.

"Condiţiile tragice în care şi-au găsit sfârşitul cei doi tineri au cutremurat întreaga comunitate a Universităţii şi a oraşului Iaşi. Este o anchetă în desfăşurare care cercetează acest caz. Conducerea UMF Iaşi este permanent preocupată de siguranţa studenţilor şi va acorda tot concursul autorităţilor în depistarea cu celeritate a autorilor acestei abominabile fapte. Transmitem condoleanţe familiilor şi prietenilor!", se arată în comunicatul conducerii UMF Iaşi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tânărul student marocan a fost ucis înainte să plece la Bruxelles

Mihaela Apostol, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, a afirmat, sâmbătă, că tânărul de origine marocană urma să plece cu avionul vineri la Bruxelles, dar că nu a mai ajuns la destinaţie, moment în care Poliţia a fost sesizată în legătură cu dispariţia acestuia.

Totodată, procurorii au început urmărirea penală in rem în acest caz, pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat. Cuplul locuia cu chirie într-o vilă din zona Moara de Vânt, tânărul fiind de cetăţenie marocană, iar fata româncă. Cei doi au fost găsiţi morţi în vila respectivă, iar poliţiştii au luat în calcul varianta asasinării acestora, surse din rândul anchetatorilor precizând că trupurile celor doi studenţi ar fi fost incendiate.

Toate persoanele audiate de poliţiştii ieşeni în ultimele 48 de ore, suspectate că ar fi putut avea legătură cu uciderea studentului marocan şi a prietenei acestuia, au fost lăsate să plece acasă, anchetatorii neavând probe privind implicarea lor în dubla crimă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Detalii teribile în raportul IML, în cazul studenților uciși la Iași. Ioana și iubitul ei au fost hăcuiți cu zeci de lovituri de cuțit