Antena Meniu Search
x

Video "Scumpul meu frățior, ai lăsat în urmă multă suferință". Un tânăr din Hunedoara s-a înecat în canalul Dunăre-Marea Neagră, la Medgidia

Val de tragedii pe litoral în primul weekend de vară. Doi tineri şi-au pierdut viaţa după ce au vrut să se răcorească în apă. Unul dintre ei avea 23 de ani şi era înotător de performanţă. Iar cel de-al doilea avea numai 20 de ani şi îşi căuta un job sezonier la malul mării. 

de Redactia Observator

la 06.06.2022, 13:36

Vezi și

Tânărul de 20 de ani din Vrancea venise pe litoral să-și caute un loc de muncă în timpul sezonului estival. Ieri, băiatul s-a aruncat de pe dig, în zona Obelisc din Costinești, și s-a lovit grav la cap. Salvamarii l-au scos în stop cardio-respirator, medicii l-au resuscitat minute în șir, însă fără niciun rezultat, relatează reporterul Observator Andreea Filip.

Celălalt tânăr, din Hunedoara, venise pe litoral la rude. Băiatul a murit sâmbătă seară, după ce a intrat să facă o baie în canalul Dunăre-Marea Neagră, la Medgidia, și nu a mai ieșit. Primele date arată că hunedoreanului i s-a făcut rău în apă și s-a înecat. 

Ruben Turcu avea doar 23 de ani, iar apropiații spun că era înotător de performanță.

Tânărul a fost căutat ore întregi cu bărci, dar și cu un elicopter SMURD. A fost găsit de către scafandri și predat echipajului de prim-ajutorI, însă medicii nu au putut decât să declare decesul.

Pe acelaşi subiect

Se pare că Ruben a înotat împreună cu fratele său.

Tânărul hunedorean, plâns de familie și prieteni

Sora lui Ruben Turcu a postat pe pagina de Facebook un mesaj pentru fratele ei:

"Ruben Turcu, scumpul meu frățior….

Ai plecat dintre noi mult prea repede, iar durerea ce a rămas este de nedescris. Noi, toți cei dragi ție, cei care te iubesc….. suntem copleșiți de durere……..ai lăsat în urma ta multe inimi frânte și multă suferință.. Ai fost un exemplu pentru noi toți.

Acum, singura noastră mângâiere este că ne vom revedea în cer. Rămas bun!".

Mai multe mesaje de condoleanțe au fost postate pe rețelele de socializare, pentru tânărul de 23 de ani. Potrivit focuspress.ro, de anul trecut, hunedoreanul era student la Facultatea Energetică şi Inginerie Electrică a Universității Tehnice din Cluj-Napoca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » "Scumpul meu frățior, ai lăsat în urmă multă suferință". Un tânăr din Hunedoara s-a înecat în canalul Dunăre-Marea Neagră, la Medgidia