Antena Meniu Search
x

Sebastian Dobrincu, milionarul care vrea să revitalizeze învățământul românesc. Video

A fost exmatriculat dintr-un liceu din România, dar... a ajuns unul dintre cei mai tineri milionari români din Silicon Valley. Pe Sebastian Dobrincu l-aţi mai văzut în Observator, a mai fost invitatul nostru şi ne-a povestit atunci cum şi-a clădit afacerea atât de tânăr. Munca multă la birou l-a scos de pe băncile liceului, nu rezultatele slabe la învăţătură. Acum, este un tânăr realizat care îşi dedică timpul nu doar afacerilor, ci şi pasiunilor. Mai nou, Sebastian vrea să pună umărul la schimbarea învăţământului românesc. El a cuprins într-un vlog problemele pe care le consideră urgente. 

de Redactia Observator

la 10.11.2020, 13:04

Vezi și
  • Sebastian Dobrincu este unul dintre cei mai tineri milionari români.
  • Sebastian Dobrincu a fost exmatriculat dintr-un liceu din România.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Sebastian Dobrincu: Vă aștept pe YouTube să discutăm despre ȘCOALĂ, în noul vlog. Am dedicat ultimele șapte luni acestui subiect – Zeci de întâlniri cu experți în Educație, economiști, consilii profesorale, rectori, elevi ș.a.m.d. Concluzia? Împreună am stabilit o listă de patru probleme urgente, dar și soluții practice pentru fiecare. Când am plecat exmatriculat de pe băncile școlii românești, mi-am promis că mă voi întoarce să contribui prin forțe proprii la o îmbunătățire. Acesta este un prin pas în direcția asta.

Sebastian Dobrincu: Trebuie să pregătim viitoarea generaţie de cetăţeni ai ţării pentru meserii actuale, asta înseamnă că trebuie să ne întoarcem la bază şi să punem întrebări fundamentale cum ar fi: de ce învăţăm lucrul respectiv? Asta înseamnă că materia şcolară trebuie actualizată constant. Nu poţi să ai aşteptarea de la un doctor să folosească aceleaşi practici în prezent, precum folosea acum 10 ani, de ce ar trebui să avem aşteptarea de la un profesor să predea aceeaşi materie ca acum 10, 20 sau 30 de ani? 

Aproape o sută de mii de oameni au urmărit clipul încărcat pe Youtube. Iar cei care l-au văzut au lăsat, la rândul lor, comentarii despre cum văd ei învăţământul românesc, semn că sunt multe lucruri de schimbat.

Mai multe detalii în materialul video.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Sebastian Dobrincu, milionarul care vrea să revitalizeze învățământul românesc. Video