Antena Meniu Search
x

Video Sebastian este de negăsit. A şaptea zi de căutări începe fără vreun indiciu solid despre locul în care ar putea fi copilul

Începe a şaptea zi de căutări în cazul copilului de 7 ani dispărut sâmbăta trecută, în zona localităţii arădene Vănători. Echipele de intervenţie au scotocit şi ieri, până s-a întunecat, pădurile şi câmpurile din zonă.

de Redactia Observator

la 15.01.2021, 10:05

Vezi și
  • A şaptea zi de căutări a copilului de şapte ani
  • Echipele de intervenţie au extins zona de căutare

Zeci de poliţişti, jandarmi şi pompieri, alături de pădurari şi localnici au mers din nou să-l caute pe Sebastian. În a şasea zi de la dispariţie, echipele de intrevenţie au hotărât să extindă zona de căutăre.

Ion Incicău, pădurar: De la sat până aici sunt în jur de 12 km până la 15, în linie dreaptă. Nu prea e posibil să fi ajuns până aici. În rest am pieptănat toată zona. 

După ce căutările cu elicopterul de zilele trecute nu au dus la niciun rezultat, voluntarii au adus drone pentru a survola locurile greu accesibile.

Doru Ciupuligă, ISU Chişineu Criş: Se mai fac căutări şi cu autoturisme de teren şi cu o autoşenilată.

Sebastian a dispărut fără urmă, la marginea localităţii Vănători

Sebastian a disparut sâmbătă după-amiază, de la o stană aflata la marginea localităţii Vănători. Spre seară, când au vazut că nu se întoarce acasă, părinţii au alertat poliţia.

Căutările au început încă de atunci, dar au fost îngreunate de ninsoare şi frig. Condiţiile meteo vitrege fac ca şansele ca băiatul să fie găsit în viaţă să scadă cu fiecare secundă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Sebastian este de negăsit. A şaptea zi de căutări începe fără vreun indiciu solid despre locul în care ar putea fi copilul