Antena Meniu Search
x

Video A 6-a zi de căutări pentru Sebastian, copilul de 7 ani dispărut la Arad. Zero indicii despre ce s-a întâmplat cu băiatul

Dispariția copilului de 7 ani, la Arad, macină în continuare autoritățile, care nu au absolut nicio pistă și nicio informație despre soarta lui Sebastian. În ciuda căutărilor extinse, la care au participat zeci de polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari, nimeni nu are nici cea mai vagă idee despre ce s-a întâmplat cu copilul.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 14.01.2021, 15:28

Vezi și

Copil de 7 ani dispărut fără vreo urmă, la Arad

Echipele de intervenție se află la a șasea zi de căutări pentru Sebastian, copilul de 7 ani dispărut la Arad. În continuare, tot ce se știe este că băiatul a dispărut sâmbăta după amiază, de la o stână aflată la marginea localității, unde plecase, cu alți copii, însoțiți de un bătrân. La un moment dat, s-a îndepărtat să caute fructe de pădure și din acel moment nu se mai știe nimic despre el.

Au urmat căutări repetate ale copilului, echipe formate din autoritățile statului, dar și voluntari Rescue 4x4, săteni sau familia băiatului au încercat să dea de urma copilului. A fost trimis un elicopter care a survolat zona, s-au folosit echipamente de termoviziune atât din aer, cât și de la sol, s-au audiat persoanele care l-au văzut ultima dată, s-au folosit câini de urmă, tot degeaba. Nici măcar o urmă nu s-a descoperit, niciun articol de vestimentație care să-i fi aparținut copilului, nicio urmă pe câmp, absolut nimic.

Zona de căutare, extinsă din nou

Echipele de intrvenție au hotărât, astăzi, în cea de-a șasea zi de căutări, să extindă zona cu încă 15 kilometri pătrați. Zeci de polițiști, jandarmi și pompieri, dar și pădurari de la Ocolul Silvic au sărit în ajutor. De asemenea, peste 150 de voluntari au ieșit și astăzi pe teren, în ciuda vremii ostile. Nici urmă de băiat.

Părinții copilului au început să-și pună întrebări și să se întrebe dacă nu cumva copilul lor a fost răpit. De altfel, pe Facebook a apărut un anunț că băiatul ar fi fost văzut într-o benzinarie din Lugoj.

Polițiștii arădeni au cerut ajutorul colegilor lor, însă zona în care se presupune că ar fi fost văzut copilul nu e nici pe departe pe traseul căutarilor.

Cu toate eforturile, până în acest moment, nu există nicio informație despre acest copil dispărut, oricât de mică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » A 6-a zi de căutări pentru Sebastian, copilul de 7 ani dispărut la Arad. Zero indicii despre ce s-a întâmplat cu băiatul