Antena Meniu Search
x

Video Sechestrată şi bătută ore în şir de iubit, pentru că a vrut să-l părăsească. Brașoveanul a vânat-o pe scara blocului și a lovit-o până a băgat-o în spital

Caz şocant într-un cartier din Braşov. Un bărbat de 47 de ani, a fost arestat preventiv după ce şi-a sechestrat concubina în casă. Femeia a fost bătută crunt şi ameninţată cu moartea de către individ timp de aproape patru ore deoarece aceasta ar fi vrut să-l părăsească. În cele din urmă femeia a fost salvată de către un vecin care a văzut-o în timp ce fugea de agresor şi a chemat poliţia. Vă avertizăm că urmează detalii cu un puternic impact emoţional. 

de Redactia Observator

la 27.02.2024, 09:01

Vezi și

Coşmarul femeii a început în momentul în care aceasta i-ar fi spus bărbatului că vrea să se despartă de el, după o relaţie de mai multă vreme în care acesta locuia în casa ei. Individul care consumase alcool înainte şi-ar fi ieşit din minţi şi a început să o lovească. 

Radu Nastac, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov: A încuiat ușa de acces în locuința acesteia de pe raza municipiului Brașov, iar ulterior ar fi început să o agreseze fizic folosind preponderent un cuțit.

Bătută ore întregi şi ameninţată cu moartea

După mai bine de patru ore în care femeia a fost bătută şi ameninţată cu moartea, aceasta a reuşit să se strecoare pe scara blocului, unde un vecin care a auzit scadalul a sunat la poliţie.

Pe acelaşi subiect

Radu Nastac, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov: În timp de cobora pe scări, persoana de sex masculin ar fi sărit peste balustradă în faţa pesoanei vătămate şi ar fi continuat să o agreseze cu pumnii şi picioarele. La un moment dat, persoana vătămată a reuşit să ajungă la un vecin de la un etaj inferior care, văzând-o în starea în care se afla, a sunat la 112. 

Femeia a ajuns direct în sala de operaţie

Agresorul a fost încătușat, iar victima a ajuns la spital unde a intrat direct în sala de operaţie.

Romeo Boancă, șef UPU Brașov: Avea o plagă sângerândă de coapsă, care a necesitat sutură, avea niște plăgi în regiunea eurofaringelui care au necesitat la fel intervenție, motiv pentru care pacienta a fost stabilizată și ulterior internată.

Individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru lipsire de libertate, violență în familie, amenințare și distrugere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Sechestrată şi bătută ore în şir de iubit, pentru că a vrut să-l părăsească. Brașoveanul a vânat-o pe scara blocului și a lovit-o până a băgat-o în spital