Antena Meniu Search
x

Video Sechestrată şi violată de colegul de clasă cu care trebuia să înveţe la matematică. Tânăra de 19 ani din Iaşi a fost legată de mâini şi chinuită ore în şir

Caz şocant în Iaşi! O tânără de 19 ani ar fi fost sechestrată şi violată ore în şir chiar de un coleg de clasă. Ororile s-ar fi petrecut în apartamentul băiatului, după ce acesta a invitat-o pe fată să înveţe împreună la matematică. Imediat după ce tânăra a scăpat din mâinile individului, le-a povestit părinţilor, care au dus-o la poliţie pentru a depune plângere. Agenţii au deschis imediat o anchetă. Atenţie, urmează informaţii cu un puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 12.08.2023, 07:16

Vezi și

Faptele şocante s-ar fi  petrecut în urmă cu două săptămâni. Cei doi tineri de 19 ani erau colegi în aceeaşi clasă şi se înţelegeau bine. După ce au terminat orele, băiatul i-ar fi propus tinerei să meargă împreună la el acasă pentru a învăţa la matematică, ceea ce obişnuiau să facă destul de des. În realitate era doar începutul unui calvar pentru fată, care ar fi fost violată şi chinuită ore în şir.

Sechestrată şi violată de colegul de clasă cu care trebuia să înveţe la matematică

Ştefan Fânaru, Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi: În ce priveşte circumstanţele faptice, până la acest moment procesual, s-au reţinut în esenţă următoarele: în data de 28 iulie 2023, în intervalul orar 16:00 -19:00, în timp ce persoana vătămată de gen feminin se afla într-un apartament în care locuia suspectul, ar fi fost lipsită în mod ilegal de acesta, prin legarea mâinilor cu o curea, fiind totodată constrânsă de suspect să întreţină raporturi şi acte sexuale cu acesta. 

Coşmarul tinerei nu s-ar fi oprit aici. După trei ore de chin, tânărul nu a lăsat-o pe fată să plece acasă.

Ştefan Fânaru, Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi: În continuare, persoana vătămată ar fi rămas cu cel din urmă pe parcursul nopţii în imobil, iar în dimineaţa următoare, în jurul orei 08:30, acelaşi suspect ar fi obligat-o să întreţină un raport sexual. 

După ce a scăpat din mâinile agresorului, tânăra de 19 ani s-a dus glonţ la poliţia. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii  de viol şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Sechestrată şi violată de colegul de clasă cu care trebuia să înveţe la matematică. Tânăra de 19 ani din Iaşi a fost legată de mâini şi chinuită ore în şir