Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Dramă CUTREMURĂTOARE! Secretul care a măcinat-o pe frumoasa STUDENTĂ la Medicină din Iaşi care s-a aruncat de la etaj!

Studenta de la Medicină din Iaşi care se zbate între viaţă şi moarte după ce s-a aruncat de la etaj ascundea un secret care a măcinat-o pentru mult timp.

de Redactia Observator

la 01.11.2017 , 12:23

Secretul care a măcinat-o pe frumoasa STUDENTĂ la Medicină din Iaşi care s-a aruncat de la etaj!

Studenta de la Medicină din Iaşi care se zbate între viaţă şi moarte după ce s-a aruncat de la etaj ascundea un secret care a măcinat-o pentru mult timp.

Elisabeta, tânăra în vârstă de 19 ani, studentă la Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Grigore T. Popa' din Iaşi, se află internată la Spitalul 'Sfântul Spiridon', acolo unde medicii depun eforturi pentru a o ţine în viaţă.

Tânăra locuia în zona Bularga din Iaşi împreună cu sora ei, iar luni seara, în jurul orei 22.00, s-a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa şi s-a aruncat în gol de la etaj.

Articolul continuă după reclamă

Martorii teribilului gest au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului a ajuns un echipaj medical care a stabilizat-o pe fată şi a transportat-o la spital.

Pe acelaşi subiect

Echipajul SMURD care a preluat-o pe Elisabeta a diagnosticat-o cu fracturi dentare, fractură de humerus drept, traumatism coloană cervicală, traumatism coloană, traumatism cranian închis şi fractură de femur stâng.

Potrivit medicilor de la spitalul 'Sfântul Spiridon', Elisabeta este în comă de gradul 2-3 şi are nevoie de mult noroc pentru a scăpa cu viaţă.

Secretul care o măcina pe Elisabeta, tânăra studentă la Medicină din Iaşi

Tânăra de 19 ani a ţinut secretă suferinţa provocată de despărţirea de iubitul ei şi le spunea apropiaţilor că este bine şi că se bucură de viaţă. Cu toate acestea, despărţirea i-a măcinat sufletul şi într-un final a condus-o la gestul extrem.

Nimeni nu şi-a explicat de ce a recurs la un asemenea gest, chiar dacă ea lua de ceva timp tratament medicamentos pentru depresie.

Poliţiştii din Iaşi au deschis o anchetă în acest caz şi fac verificări pentru a stabili împrejurările exacte în care tânăra s-a aruncat de la etaj.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Dramă CUTREMURĂTOARE! Secretul care a măcinat-o pe frumoasa STUDENTĂ la Medicină din Iaşi care s-a aruncat de la etaj!