Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Şeful de post din Breaza, mort în tragedia de la Rupea. Maşina poliţistului de 39 de ani, făcută praf de un TIR (Video)

Şeful de post din comuna buzoiană Breaza, Cristi Oprea, a murit în accidentul produs în această dimineaţă la ieşirea din localitatea Rupea, pe DN 13 Braşov-Târgu Mureş, după ce maşina sa a fost izbită de un TIR.

de Redactia Observator

la 09.08.2019 , 15:45

Şeful de post din comuna buzoiană Breaza, Cristi Oprea, a murit în accidentul produs în această dimineaţă la ieşirea din localitatea Rupea, pe DN 13 Braşov-Târgu Mureş, după ce maşina sa a fost izbită de un TIR.

În accidentul teribil produs la Rupea, în Braşov, în această dimineaţă, a murit şeful de post din comuna buzoiană Breaza, Cristi Oprea.

Azi-dimineaţă, bărbatul de 39 de ani mergea spre Braşov, împreună cu soţia sa, asistentă în cadrul SAJ Buzău, şi de fiica sa în vârsta de 3 ani.

Articolul continuă după reclamă
Şeful de post din comuna buzoiană Breaza, Cristi Oprea, a murit în accidentul produs în această dimineaţă la ieşirea din localitatea Rupea

În maşina se mai aflau doi soți, cele două familii mergând împreună spre Tg. Mureș, la un meci de handbal feminin – junioare, unde urma să joace și fata mai mare a polițistului, potrivit buzoienii.ro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La un moment dat, la ieşirea din Rupea, maşna condusă Cristi Oprea a efectuat o depăşire într-o curbă periculoasă, izbindu-se violent de un TIR ce venea din sens opus, scrie reporterbuzoian.ro.

Impactul a fost devastator. Cei doi bărbaţi aflaţi pe locurile din față au murit pe loc, în timp ce soţiile lor şi fetita de 3 ani au fost transportate la spitalul din Brașov.

Poliția din Brașov a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Evenimente » Şeful de post din Breaza, mort în tragedia de la Rupea. Maşina poliţistului de 39 de ani, făcută praf de un TIR (Video)