Antena Meniu Search
x

Video Şeful Gărzii de Mediu, dat afară de un patron iritat de control: ''Niște vagabonzi de la București care au plecat de acasă''

Octavian Berceanu, şeful Gărzii Naţionale de Mediu, a efectuat miercuri un control la Slatina, vizând, cel mai probabil, centrele de colectare din zonă. Patronul unui astfel de centru l-a dat afară din curtea societăţii. Totul a fost transmis live pe Facebook.

de Redactia Observator

la 09.06.2021, 16:40

Şeful Garzii de Mediu, dat afară de un patron iritat de control
Şeful Garzii de Mediu, dat afară de un patron iritat de control - Facebook

Şeful Gărzii Naţionale de Mediu, Octavian Berceanu, a explicat pentru adevarul.ro cum a ajuns in curtea celui care a facut o transmisiune live pe un cont de Facebook.

"Noi aveam treaba fix cu niște emisii de substanțe, fum. Le-am văzut că orice cetățean, din drum, și am acționat, era normal, sunt șeful Gărzii de Mediu, a trebuit să văd de unde e și am chemat corpul de control. Doar că domnul era foarte agitat, probabil avea ceva probleme cu marfă pe care o încarcă (n. red. - în curtea respectivă în care comisarii au ajuns din greșeală în acel moment era încărcat un camion cu deșeuri feroase și neferoase), el are și antecedente, n-avea, încă o dată, nicio legătură cu compania respectivă, așa am înțeles din documente", a declarat Berceanu.

Comisarii au ajuns în cele din urmă în curtea societății pe care de fapt căutau să o investigheze, care se află gard în gard cu centrul de colectare și în care funcționează o topitorie de aluminiu. 

A fost dat afară de un patron iritat de control

Pe acelaşi subiect

"Au venit ei, credeau că mă intimidează. Au venit, parchează, caută prin magazii, ce caută nu știu...Au venit și fac abuz cu noi. Cică Garda de Mediu. Niște vagabonzi de la București care au plecat de acasă. (...) Numai abuzuri sunt aici, că au venit că ei căutau fum, n-au mai zis nimic când am intrat în ei", spunea bărbatul, conform ziare.com. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Şeful Gărzii de Mediu, dat afară de un patron iritat de control: ''Niște vagabonzi de la București care au plecat de acasă''