Meniu
Search
x

Video Şeful Gărzii de Mediu, dat afară de un patron iritat de control: ''Niște vagabonzi de la București care au plecat de acasă''

Octavian Berceanu, şeful Gărzii Naţionale de Mediu, a efectuat miercuri un control la Slatina, vizând, cel mai probabil, centrele de colectare din zonă. Patronul unui astfel de centru l-a dat afară din curtea societăţii. Totul a fost transmis live pe Facebook.

De Redactia Observator la 09.06.2021, 16:40

Şeful Gărzii Naţionale de Mediu, Octavian Berceanu, a explicat pentru adevarul.ro cum a ajuns in curtea celui care a facut o transmisiune live pe un cont de Facebook.

"Noi aveam treaba fix cu niște emisii de substanțe, fum. Le-am văzut că orice cetățean, din drum, și am acționat, era normal, sunt șeful Gărzii de Mediu, a trebuit să văd de unde e și am chemat corpul de control. Doar că domnul era foarte agitat, probabil avea ceva probleme cu marfă pe care o încarcă (n. red. - în curtea respectivă în care comisarii au ajuns din greșeală în acel moment era încărcat un camion cu deșeuri feroase și neferoase), el are și antecedente, n-avea, încă o dată, nicio legătură cu compania respectivă, așa am înțeles din documente", a declarat Berceanu.

Comisarii au ajuns în cele din urmă în curtea societății pe care de fapt căutau să o investigheze, care se află gard în gard cu centrul de colectare și în care funcționează o topitorie de aluminiu. 

A fost dat afară de un patron iritat de control

"Au venit ei, credeau că mă intimidează. Au venit, parchează, caută prin magazii, ce caută nu știu...Au venit și fac abuz cu noi. Cică Garda de Mediu. Niște vagabonzi de la București care au plecat de acasă. (...) Numai abuzuri sunt aici, că au venit că ei căutau fum, n-au mai zis nimic când am intrat în ei", spunea bărbatul, conform ziare.com. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Şeful Gărzii de Mediu, dat afară de un patron iritat de control: ''Niște vagabonzi de la București care au plecat de acasă''