Antena Meniu Search
x

Şeful hoţilor de buzunare din Europa ai clanului Corduneanu, extrădat din Anglia şi încarcerat

Şeful hoţilor de buzunare din Europa ai clanului Corduneanu, extrădat din Anglia şi încarcerat. Interlopul ieşean a fost închis la Rahova, are de executat o pedeapsăd e 9 ani de închisoare.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 17.09.2019, 14:36

Clanul Cordunenilor
Şeful hoţilor de buzunare din Europa ai clanului Corduneanu, extrădat din Anglia şi încarcerat - Twitter

Şeful hoţilor de buzunare din Europa ai clanului Corduneanu, extrădat din Anglia şi încarcerat. Interlopul ieşean a fost închis la Rahova, are de executat o pedeapsăd e 9 ani de închisoare.

Marian Tiugă, fostul soț al uneia dintre surorile lui Costel Corduneanu, a fost arestat în Anglia şi adus în Penitenciarul Rahova. El era dat in urmărire internațională, după ce a fost condamnat definitiv la 9 ani de închisoare cu executare.

Tiugă a fugit din țara înainte de condamnare. Acuzațiile sunt din dosarul Cordunenilor, el fiind judecat într-un dosar disjuns de cel al fraților din clan.

Marian Tiugă a fost acuzat de către procurori că ar fi coordonat reţeaua de hoţi de buzunare a clanului Corduneanu, reţea care ar fi acţionat în zeci de state europene. Gruparea de hoţi era descrisă de DIICOT ca fiind una dintre principalele surse de venit ale clanului, la începutul anilor 2000.

Tiugă a fost găsit vinovat pentru fapte de trafic de carne vie, primind o pedeapsă finală de 9 ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Şeful hoţilor de buzunare din Europa ai clanului Corduneanu, extrădat din Anglia şi încarcerat