Antena Meniu Search
x

Serghei Gorbunov, unul dintre cei mai periculoşi interlopi din România, a fost eliberat

Serghei Gorbunov, unul dintre cei mai periculoşi interlopi din România, a fost eliberat condiţionat, astăzi.

de Redactia Observator

la 19.03.2019, 15:40

Serghei Gorbunov a fost eliberat şi expulzat în Moldova
Serghei Gorbunov a fost eliberat şi expulzat în Moldova - Arhivă

Serghei Gorbunov, unul dintre cei mai periculoşi interlopi din România, a fost eliberat condiţionat, astăzi.

Condamnat în anul 2010 la 16 ani de închisoare pentru tâlhărie, cetăţeanul moldovean a fost eliberat condiţionat, printr-o hotărâre a Judecătoriei Deva.

Tot astăzi, imediat după ce a fost lăsat în libertate, Gorbunov a fost preluat de ofiţerii Interpol pentru a fi expulzat în Republica Moldova.

Serghei Gorbunov a fost condamnat la 16 ani de închisoare pentru tâlhărie, după ce a fost acuzat că, în anul 2003, l-ar fi atacat pe patronul unei case de schimb valutar din Deva şi apoi i-a furat o borsetă în care se aflau peste 65.000 de lei.

Pe acelaşi subiect

Judecătoria Deva l-a condamnat, în octombrie 2010, la 13 ani de închisoare, cu executare, pentru tâlhărie, pedeapsa fiind contopită cu altele concurente, în final el urmând să ispăşească 16 ani de detenţie, după care urma să fie expulzat din România.

Instanţa a mai decis ca Serghei Gorbunov să plătească părţii vătămate suma de 50.000 de lei daune materiale şi 8.000 de lei daune morale.

Gorbunov s-a adresat Curţii de Apel Alba Iulia, însă o instanţă i-a respins recursul, în noiembrie 2011, printr-o decizie definitivă, menţinând astfel sentinţa pronunţată de Judecătoria Deva în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Serghei Gorbunov, unul dintre cei mai periculoşi interlopi din România, a fost eliberat