Antena Meniu Search
x

Şerpii au invadat grădina unui bloc din Bucureşti. Reptilele au fost surprinse şi în scara blocului

Grădina unui bloc din Capitală este plină de şerpi. Îngroziţi, locatarii unui bloc din Sectorul 3 au surprins reptilele chiar şi în scara blocului, şi se tem că nu mai este mult până când vor ajunge şi în apartamente. 

de Redactia Observator

la 03.06.2022, 13:57

Vezi și

Un locatar a surprins şarpele şi a postat imaginile pe Facebook, alături de mesajul: "Este plin de șerpi în grădina blocului. E posibil așa ceva? Este plin de șerpi în grădina blocului L16 ( scara 5 ) de pe strada Jean Steriadi".

Cuib de şerpi în grădina blocului

Potrivit martorilor, şerpii s-au şi înmulţit deja formând un adevărat cuib. Cei mari sunt de doi metri, iar oamenii se tem ca nu cumva aceştia să ajungă şi în apartamente. Sunt însă şi voci care spun că aceştia sunt buni pentru că vânează rozătoarele.

Specialiştii spun că nu este vorba de un şarpe veninos, este un şarpe de apă sau de grădină nepericulos. Şarpele a fost văzut chiar la intrarea în scară, oamenii cred că a intrat în bloc în momentul în care a găsit uşa imobilului deschisă ca să se aerisească scara.

Nu este singurul şarpe pe care locatarii din bloc l-au văzut în ultima vreme. O femeie susţine că a văzut doi şerpi mai mici, cel mai probabil în zonă există şi un cuib. Specialiştii mai spun că la o întâlnire cu reptila să nu interacţionăm cu el, pentru că nu ştim ce fel de şarpe este

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Şerpii au invadat grădina unui bloc din Bucureşti. Reptilele au fost surprinse şi în scara blocului