Antena Meniu Search
x

SFÂRŞIT CUMPLIT pentru un ieşean. O piesă metalică ascuţită i-a pătruns în cap, prin ochi, şi s-a ÎNFIPT în creier! Bărbatul A MURIT PE LOC

În timp ce lucra la un utilaj agricol, un bărbat fost accidentat mortal, după ce un corp metalic ascuţit s-a desprins de la combină şi i-a pătruns adânc în cutia craniană, prin ochiul drept, cauzându-i o moarte instantanee.

În timp ce lucra la un utilaj agricol, un bărbat fost accidentat mortal, după ce un corp metalic ascuţit s-a desprins de la combină şi i-a pătruns adânc în cutia craniană, prin ochiul drept, cauzându-i o moarte instantanee.

"Am fost solicitati sa intervenim in localitatea Ursoaia, comuna Romanesti, sa intervenim la un accident de munca in care a fost implicata o persoana.

A fost dirijat imediat un echipaj medical de urgenta tip C2 cu medic, care la fata locului au gasit un barbat de aproximativ 60 de ani, cu semne de moarte biologica deja instalate.

Cadrele medicale au declarat decesul si a fost anuntata politia pentru cercetari", a declarat pentru bzi.ro Nicolai Pralea, purtător de cuvânt al SAJ Iaşi.

Ce mai puteţi citi pe OBSERVATOR.TV:

Studentul american ţinut prizonier de Coreea de Nord a murit! Povestea TRAGICĂ a tânărului de 22 de ani căzut pradă MÂNIEI dictatorului Kim Jong Un

CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE comisă de o ROMÂNCĂ în Spania! Femeia şi-a UCIS cu sânge rece iubitul, l-a stropit cu benzină, apoi I-A DAT FOC

Ponta lansează o IPOTEZĂ SURPRIZĂ. S-ar putea întâmpla mâine, în ziua MOŢIUNII DE CENZURĂ!

ANUNŢ BOMBĂ! Ion Ţiriac a SUSPENDAT acordarea trofeului de la Madrid Open

IMAGINI NEDIFUZATE până acum cu Grenfell Tower ÎN FLĂCĂRI! Cum reacţionează PRIMII POMPIERI care ajung la faţa locului (VIDEO)

Simona Halep, PRIMA ÎN LUME! Clasamentul final, făcut public de WTA

OPT VARIANTE pentru funcţia de premier! Cu ce LISTĂ merge Dragnea în CEx​

CARNAGIU la moscheea Finsbury Park, din Londra! Şoferul care a intrat cu duba în mulţime a făcut un GEST HALUCINANT, imediat după atac (VIDEO DRAMATIC)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » SFÂRŞIT CUMPLIT pentru un ieşean. O piesă metalică ascuţită i-a pătruns în cap, prin ochi, şi s-a ÎNFIPT în creier! Bărbatul A MURIT PE LOC