Antena Meniu Search
x

Video Sfârşit tragic pentru un bărbat de 72 de ani din Brăila. Pompierii l-au scos fără viață de sub o remorcă cu baloți de fân

Moarte cruntă pe un câmp din satul Gura Călmăţui, judeţul Brăila. Un bărbat de 72 de ani, a fost strivit de o remorcă încărcată cu baloţi de fân şi a rămas fără suflare înainte ca echipajele de salvare să ajungă la faţa locului. Pompierii l-au scos pe bărbat de sub utilajul răsturnat în şanţ, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. S-a deschis acum o anchetă pentru a se stabili cum s-a produs tragicul incident. 

de Redactia Observator

la 16.09.2023, 09:46

Vezi și

"La ora 17:54, Garda de intervenţie Insurăţei a intervenit pentru degajarea unei persoane surprinsă sub o remorca cu baloţi răsturnată într-un canal pe raza localtăţii Gura Calmăţui. La locul evenimentului s-a deplasat şi elicopterul SMURD Galaţi", a transmis, vineri, ISU Brăila.

Sursa citată a precizat că în urma accidentului un bărbat de aproximatix 72 ani a fost declarat decedat prin strivire. Victima a fost declarată decedată de către medicul de pe ambulanţa Serviciului de Ambulanţă Judeţean Brăila.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Sfârşit tragic pentru un bărbat de 72 de ani din Brăila. Pompierii l-au scos fără viață de sub o remorcă cu baloți de fân