Antena Meniu Search
x

Sfârşitul certificatului verde? Ţara care va permite tuturor turiștilor să intre în țară, indiferent dacă sunt sau nu vaccinați anti-Covid

Israelul va începe să permită intrarea în țară a tuturor turiștilor, indiferent dacă aceștia au fost vaccinați sau nu împotriva COVID-19 începând cu 1 martie, arată un comunicat al biroului primului ministru, relatează Reuters.

de Redactia Observator

la 20.02.2022, 17:47

Sfârşitul certificatului verde? Ţara care va permite tuturor turiștilor să intre în țară, indiferent dacă sunt sau nu vaccinați anti-Covid
- Shutterstock

Intrarea în Israel va necesita în continuare două teste PCR, unul înainte de a zbura și unul la aterizarea în Israel, se arată în comunicat. În prezent, doar străinii vaccinați împotriva COVID-19 au voie să intre în Israel.

În Israel, varianta Omicron, extrem de contagioasă, a coronavirusului a înregistrat un vârf spre sfârşitul lui ianuarie, numărul cazurilor raportate zilnic ajungând la circa 85.000, dar ulterior a început să scadă, miercuri cifra anunţată fiind circa 21.000.

Israelul, printre primele ţări careau relaxat restricţiile

Regulile certificatului verde au fost deja relaxate în Israel pe 4 februarie, dată după care documentul a mai fost cerut la intrarea într-o serie de locuri cum sunt cluburile de noapte sau sălile de festivităţi.

În valul anterior de coronavirus, Israelul a adoptat o politică a "vieţii împreună cu COVID-19", prin care economia şi şcolile au rămas deschise în cea mai mare parte, deşi unele sectoare, precum şi cursurile, au avut de suferit după ce angajaţi, clienţi, profesori sau elevi s-au îmbolnăvit ori au fost nevoiţi să se izoleze, menţionează Reuters.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Sfârşitul certificatului verde? Ţara care va permite tuturor turiștilor să intre în țară, indiferent dacă sunt sau nu vaccinați anti-Covid