Antena Meniu Search
x

Video Sfârşitul vacanţei de Crăciun, începutul coşmarului pe DN1 pentru mii de şoferi: "Bătaie de joc. Stăm în coloane, câte două - trei ore"

S-a repetat istoria de pe 23 decembrie pe DN1, doar că pe sensul spre Bucureşti, de această dată. Sfârşitul vacanţei a adus înapoi coşmarul traficului pentru miile de şoferi care au petrecut Crăciunul la munte. Coloana de maşini s-a format de la Predeal şi a fost continuă, până la Sinaia. Blocaje au fost şi la Comarnic, în a doua parte a zilei. 

de Redactia Observator

la 27.12.2023, 10:44

Vezi și

Răbdare, răbdare şi iar răbdare, dar și suficient combustibil în rezervor. De asta au avut nevoie șoferii care mai mult au stat decât au mers, ieri, pe Drumul Național 1.

Numărul mare de turiști care se retrag din Brașov și Valea Prahovei spre Ploiești și București nu e singurul motiv al infernului de pe șosea. Așa-numitele parcări "în spic", cu plată, din centrul stațiunii Bușteni, încetinesc traficul în egală măsură, spun șoferii. Asta se întâmplă de fiecare dată când o mașină iese din aceste parcări, înapoi pe DN1.

Şofer: Oare chiar atâta, politicienii ăștia ne sfidează în halul ăsta? Adică atâta lume stăm în coloane, câte două - trei ore, ca să câștige unul șapte milioane jumate pe zi?

Şofer: În mod normal, Predeal - Comarnic sunt vreo 40 de kilometri, să zic o jumătate de oră, 40 de minute. Iar acum, să faci două ore, poate trei.

Şofer: În mod normal faci cam vreo 30 de minute, circulație normală, și acum cred că două ore, trei, în funcţie de cum se eliberează Buşteniul.

Cu atâtea probleme majore de infrastructură pe una din cele mai aglomerate șosele ale țării, sfaturile polițiștilor sunt simple: consultarea aplicațiilor pentru monitorizarea în timp real a traficului auto și folosirea rutei alternative DN1A, prin localitățile Săcele, Cheia şi Vălenii de Munte. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Sfârşitul vacanţei de Crăciun, începutul coşmarului pe DN1 pentru mii de şoferi: "Bătaie de joc. Stăm în coloane, câte două - trei ore"