Antena Meniu Search
x

SFÂŞIETOR! Lecţie de viaţă! Un bărbat fără adăpost creşte o fetiţă pe care a gasit-o în tomberon

Povestea unui bărbat fără adăpost din China face înconjorul lumii. Chiar dacă nu are nimic de oferit bărbatul creşte o fetiţă pe care a găsit-o într-un tomberon.

Povestea unui bărbat fără adăpost din China face înconjorul lumii. Chiar dacă nu are nimic de oferit bărbatul creşte o fetiţă pe care a găsit-o într-un tomberon.

Xiong Jianguo are 50 de ani şi în urmă cu şapte ani a găsit-o pe Yanyan abandonată într-un tomberon din regiunea Jiangxi. Nu l-a lăsat sufletul să o lase acolo şi nici nu a putut să renunţe la ea. Aşa că a adoptat-o în ciuda condiţiilor vitrege în care trăieşte.

Xiong dă o adevărată lecţie multor oameni. Nu are maşini de lux, averi de miliarde şi nici măcar un acoperiş deasupra capului. Trăieşte sub un pod şi se descurcă de azi pe mâine dar asta nu îl împiedică să o crească şi chiar să îi ofere o educaţiei micuţei Yanyan. Aşa că Xiong îşi învaţă fiica să scrie şi să citească, dar şi elemente matematice de bază.

"Cred că este unul dintre acei copii care s-a născut într-o familie care nu-şi dorea o fată. Am deschis tomberonul şi mă uitam după sticle de plastic pe care să le duc la reciclat, când am auzit un bebeluş. Era într-o cutie, cu o pătură pe ea. Am rămas blocat", a povestit bărbatul.

"Era atât de neajutorată încât am luat o sticlă şi am hrănit-o. Atunci am ştiut că vreau să am grijă de ea şi să o cresc. Indiferent de cât de greu este, vreau să mă asigur că o cresc până când va fi pe propriile picioare", a adăugat Xiong.

"De fiecare dată când este ziua mea, adică ziua când m-a găsit, tata îmi ia o prăjitură şi mă duce să-mi facă o poza, ca să-mi amintesc cum a fost", a spus Yanyan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » SFÂŞIETOR! Lecţie de viaţă! Un bărbat fără adăpost creşte o fetiţă pe care a gasit-o în tomberon