Antena Meniu Search
x

Sfat inedit venit de la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă: evitaţi băile în timpul furtunilor

Vremea capricioasă din ultima perioadă ne poate da bătai de cap şi atunci când suntem în casă. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a postat pe contul de Facebook o recomandare inedită.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 21.06.2021, 14:20

Sfat inedit venit de la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă: evitaţi băile în timpul furtunilor
- Shutterstock

Descărcările electrice produse în timpul furtunilor de vară ne pot afecta chiar dacă nu suntem în câmp deschis. IGSU recomandă românilor să evite să folosească baia şi instalaţiile sanitare în timpul furtunurilor deoarece conductele instalaţiilor pot conduce electricitate.

"Deseori neaşteptate, furtunile de vară pot fi periculoase, fiind de multe ori însoţite de descărcări electrice. Iată cum ne putem proteja în timpul unei furtuni: Ne adăpostim în casă sau, la nevoie, în autoturism, închidem uşile şi ferestrele, evităm duşurile şi sălile de baie – conductele instalaţiilor pot conduce electricitate", se arată în comunicatul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să vă reparaţi maşina în service-ul de la colţ de stradă?

Observator » Evenimente » Sfat inedit venit de la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă: evitaţi băile în timpul furtunilor