Antena Meniu Search
x

Video Show electrizant în prima noapte de Untold. Festivalul şi-a deschis porţile cu Delia şi Tyga, aflat în premieră în România

După un an de pauză forţată, festivalul UNTOLD a început să-şi rescrie povestea, azi-noapte la Cluj-Napoca. Mai dornici de distracţie ca niciodată, zecile de mii de oameni veniţi din toate colţurile lumii au petrecut până în zorii zilei pe muzica artişilor preferaţi.

de Redactia Observator

la 10.09.2021, 08:52

Vezi și

Aflată pentru prima dată pe scena festivalului Untold, Delia a deschis pofta de distracţie a zecilor de mii de tineri întorşi pe tărâmul Untold, după o pauză de un an. Primele ore ale festivalului au marcat şi o premieră pentru România. Celebrul rapper american Tyga a urcat pentru prima dată pe o scenă de la noi din ţară şi a făcut ca întregul stadion să vibreze.

Chiar dacă pe scene au urcat numeroşi artişti, cel mai aşteptat moment a fost cel al ceremoniei de deschidere de la miezul nopţii. Oamenii au stat la cozi interminabile pentru a-şi schimba biletele în brăţări de acces, dar într-un final... totul a meritat. Distracţia a continuat până în zori, pe mixurile DJ-ului american Steve Aoki. Festivalul continuă şi astăzi, când pe scena principală vor urca Martin Garrix, Fedde Le Grand sau Paul van Dyk.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Show electrizant în prima noapte de Untold. Festivalul şi-a deschis porţile cu Delia şi Tyga, aflat în premieră în România