Antena Meniu Search
x

Şi-a ieşit din minţi şi i-a omorât câinele din curte. Vasluianul era supărat că nu a găsit-o acasă pe soţia de care era despărţit

Incident şocant în Vaslui! Un bărbat de 48 de ani a fost reținut de polițiști, după ce i-ar fi ucis soției sale, de care este despărțit, câinele. Potrivit IPJ Vaslui, sâmbătă, pe fondul consumului de alcool, bărbatul s-a dus la locuința acesteia, o femeie de 51 de ani, și ar fi amenințat-o.

de Redactia Observator

la 11.12.2022, 15:34

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Arhivă

Ulterior, pentru că nu a dat de ea acasă, bărbatul ar fi pătruns în curtea locuinței acesteia, ar fi luat un câine din rasa Bichon Maltese și i-ar fi provocat leziuni în zona gâtului. Rănile extrem de grave i-au provocat moartea patrupedului.

Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile. De asemenea, acesta a fost reținut pentru 24 de ore. El urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept, violarea de domiciliu și amenințare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Şi-a ieşit din minţi şi i-a omorât câinele din curte. Vasluianul era supărat că nu a găsit-o acasă pe soţia de care era despărţit