Antena Meniu Search
x

Video Şi-a împins soţia pe balcon, apoi s-a uitat la ea cum moare. Filmul crimei înfiorătoare din Zalău

Crimă înfiorătoare la Zalău! Doi soţi care se întorceau de la botezul nepoatei s-au certat violent, iar bărbatul a împins-o pe femeie de la geamul apartamentului aflat la etajul al treilea. Vecinii au auzit mai multe ţipete, însă nu au intervenit pentru că locuinţa în care s-a petrecut oroarea era deseori închiriată în regim hotelier. Femeia ar mai fi făcut plângeri la poliţie că e bătută de soţ. Bărbatul a fost reţinut, iar anchetatorii iau în calcul premeditarea, Atenţie, urmează Informaţii si imagini cu impact emoţional. 

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 04.01.2024, 19:17

Vezi și

Cei doi soţi ar fi petrecut până târziu la botezul nepoatei lor cu mai mulţi apropiaţi. Apoi, cuplul s-ar fi îndreptat spre un apartament închiriat de fiica lor în apropiere pentru a continua distracţia. 

Bianca Iacob, reporter Observator: Scandalul s-a iscat în locuinţa fiicei lor. Cei doi ar fi fost băuţi, iar după un schimb acid de replici, bărbatul ar fi trecut la gestul extrem: a împins-o pe soţia sa peste geamul apartamentului situat la etajul al treilea. Victima a căzut de la peste 10 metri înălţime. 

Şi-a împins soţia pe balcon, apoi s-a uitat la ea cum moare

Lucian Jacodi, purtător de cuvând ISU Sălaj: Pacienta se afla în stop cardio-respirator, echipajul medical aplicând manevre de resuscitare, însă, din nefericire, ea nu a răspuns pozitiv manevrelor.

Pe acelaşi subiect

Surse din anchetă susţin că bărbatul avea probleme cu alcoolul şi îşi bătea deseori soţia, dar şi fiicele de 19 şi 21 de ani. Victimele ar fi depus de mai multe ori plângeri la poliţie, însă de fiecare dată ajungeau să-l ierte pe agresor. Una dintre fete ar fi obţinut chiar şi un ordin de protecţie, care însă a fost retras rapid. 

Sorin Fonta, procuror Tribunalul Sălaj: Au existat ameninţări cu moartea. Conflictul a fost oarecum favorizat de consumul de alcool. 

Vecinii ar fi auzit mai multe ţipete înainte de tragedie, însă nu au îndrăznit să bată la uşă. Surse Observator spun că imediat după ce femeia a picat de la etaj, individul ar fi privit-o preţ de câteva minute de la geam, fără să ceară ajutor. 

Femeie: Bărbatul a încercat să fugă şi în partea cealaltă, pe stradă, l-a prins. 

Bărbat: Noaptea, la 02.00, atunci m-am trezit când a venit SMURD-ul. Vecinii au anunţat la 112.   

Bărbatul riscă chiar şi închisoare pe viaţă pentru fapta sa, mai ales că procurorii iau în calcul că ar fi premeditat atacul. Cifrele violenţei din familii au explodat în 2023. 

Bianca Iacob, reporter Observator: Anul trecut au fost înregistrate aproape 100 de mii de cazuri de violenţă domestică, iar peste 5 mii dintre victime au beneficiat de ordine de protecţie. 

Insuficient pentru a le proteja de agresori. De anul acesta a fost extins sistemul de brăţări electronice în 20 de judeţe şi vor fi peste 15.000 de kituri de monitorizare. Poliţiştii vor fi alertaţi dacă agresorii se apropie de victimele lor sau dacă părăsesc domiciliul sau un perimetru bine stabilit. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Şi-a împins soţia pe balcon, apoi s-a uitat la ea cum moare. Filmul crimei înfiorătoare din Zalău