Antena Meniu Search
x

Video "Se certau şi vorbea foarte urât". Mărturia părinţilor tinerei înjunghiate de fostul soţ, în curtea grădiniţei din Braşov. Bărbatul bea şi era dependent de jocuri de noroc

Poveste de groază în Braşov. O tânără mamă a fost înjunghiată în curtea unei grădiniţe, după ce şi-a lăsat fetiţa în grija educatoarei. Cu ultimele puteri, a strigat-o pe copilă pe nume, apoi şi-a pierdut constienţa. Atacatorul este chiar soţul tinerei. Cei doi erau despăţiţi, dar individul ştia ce program are şi a urmărit-o.

de Redactia Observator

la 18.04.2022, 19:24

Vezi și
  • Vă avertizăm că detaliile acestui caz şocant vă pot afecta emoţional!

Oroarea s-a petrecut la 8 şi jumătate dimineaţă, după ce tânăra mamă şi-a lăsat fetiţa în vârstă de 4 ani la grădiniţă. Soţul, cu care nu mai locuia, s-a ascuns în spatele clădirii şi a aşteptat-o. Individul venise înarmat cu un cuţit şi cu un plan diabolic în minte: s-o omoare. 

Claudiu Sandu, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov: În momentul în care victima a ieşit pe uşa grădiniţei a atacat-o cu acel cuţit, i-a aplicat multiple lovituri în zona gâtului până când lama cuţitului s-a rupt. Ulterior, a plecat de la faţa locului, iar victima fiind vătămată grav, s-a întors, a făcut câţiva paşi în interiorul grădiniţei, strigându-şi copilul pe nume, după care a căzut în holul de la intrare.

Martor:  Eu numai am auzit un ţipăt şi am crezut că e un copil care nu vrea să intre la grădiniţă şi când am deschis uşa, o doamnă acolo căzută, nici nu ştiai ce e şi doamnele săracele de la grădiniţă. Zic: ce s-a întâmplat? A tăiat-o.

 Alina a căzut pe holul grădiniţei strigându-şi fetiţa

Pe acelaşi subiect

Echipajul de pe ambulanţă, chemat de educatoare, a găsit-o pe tânăra de 26 de ani în stop cardio-respirator. La spital, victima a fost din nou resuscitată, apoi a fost operată.

Romeo Boancă, medic coordonator UPU Brașov: A fost intubată orotraheal, a fost resuscitată. Pacienta este în stare critică, pacienta a ajuns fără tensiune la spital.

Autorităţile spun că grădiniţa nu avea paznici, pentru că, pe timpul pandemiei, părinţii nu au avut voie să intre. De când s-au ridicat restricţiile însă, nu s-a mai ţinut cont însă de acest lucru. Agresorul a putut fugi astfel liniştit. A aruncat cuţitul pe marginea drumului şi a mers spre blocul în care locuieşte. S-a încuiat în apartament unde a încercat să se sinucidă. Acolo l-au găsit poliţiştii, în stare de inconştienţă.

Steluța Coțiu, director medical Ambulanța Brașov: Ulterior a fost preluat şi agresorul care s-a automutilat cu o plagă superficială la nivelul gâtului, care nu-i punea viaţa în pericol, şi care, de asemenea, a fost transportat la spital.

Individul, în vârstă de 33 de ani, este internat sub pază strictă şi urmează să fie audiat. Cum s-a ajuns aici? Cei doi s-au căsătorit după ce tânăra a rămas însărcinată. Dragostea pe care i-o purta soţului ei a făcut-o să-i accepte de multe ori ieşirile necontrolate, de la jigniri la loviri şi ameninţări cu moartea. Certurile porneau, spun părinţii tinerei, de la faptul că bărbatul era dependent de jocuri de noroc şi bea. În plus, în trecut, chiar el i-a recunoscut că a încercat să se sinucidă. Culmea, tot el a intentat şi divorţul, vara trecută.

Părinţii victimei: A lovit-o doar de Revelion anul acesta. Se certau şi vorbea foarte, foarte urât. Are înregistrare când i-a spus că o omoară. A ameninţat-o o dată, dar fata a zis că a vorbit cu el şi că a zis-o la nervi, că n-o să-i facă rău. Eu i-am zis să meargă la poliţie.

Din primele informaţii, se pare că tânăra nu a mers niciodată să depună plângere sau să obţină un ordin de restricţie împotriva soţului. Individul riscă ani grei de închisoare pentru tentativă de omor. 

Valentin Bucur, Inspectoratul Şcolar Braşov: Nu ştiu dacă există agenţi de pază la unităţi şcolare de tip grădiniţă pentru că acestea au porţile închise pentru părinţi şi n-ar trebui ca părinţii să poată pătrunde.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Se certau şi vorbea foarte urât". Mărturia părinţilor tinerei înjunghiate de fostul soţ, în curtea grădiniţei din Braşov. Bărbatul bea şi era dependent de jocuri de noroc