Meniu
Search
x

Şi-a ucis proprietara, după ce l-a certat că nu îi plăteşte chiria. Ciprian a sunat apoi la 112 şi le-a spus că aşa a găsit-o în casă pe femeia din Constanţa

Supărat că s-a certat cu iubita şi pe fondul consumului de alcool, un bărbat care locuia cu chirie în Constanţa a ajuns să îşi ucidă proprietara, supărat că aceasta l-a certat că nu îi dă bani pentru găzduire şi că a început să îi fure şi de prin casă.

De Monica Palade la 22.02.2022, 13:48

Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, 19 spre 20 februarie. Ciprian i-a dat două lovituri de pumn femeii de 73 de ani, care s-a prăbuşit. Bătrâna s-a ales cu dublă fractură de mandibulă și hemoragie craniană.

La scurt timp după faptă, bărbatul a sunat la 112 şi a anunţat că aşa a găsit-o pe femeie. La audieri, tânărul şi-a recunoscut fapta, iar pe 21 februarie a fost arestat preventiv.

Şi-a ucis proprietara

Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a anunţat, marţi, printr-un comunicat de presă, că la sfârşitul săptămânii trecute, un bărbat care locuia în chirie, în municipiul Constanţa, a agresat-o pe proprietara locuinţei. “Pe fondul consumului de băuturi alcoolice, în cursul unui conflict spontan, inculpatul a ucis-o pe victima G.P., în vârstă de 73 de ani, pe care a lovit-o de două ori, cu mare intensitate, cu pumnii în figură, astfel că i-a provocat o dublă fractură de mandibulă şi un traumatism cranio-cerebral, cu hemoragie subdurală, leziuni grave care au dus la moarte în scurt timp”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Bărbatul a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, iar apoi prezentat Tribunalui Constanţa care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Şi-a ucis proprietara, după ce l-a certat că nu îi plăteşte chiria. Ciprian a sunat apoi la 112 şi le-a spus că aşa a găsit-o în casă pe femeia din Constanţa