Antena Meniu Search
x

Crimă ÎNFIORĂTOARE într-o comună suceveană! Un bărbat ŞI-A UCIS cu sânge rece soţia şi a mers imediat la o vecină să îi ceară să îl ajute

Un bărbat de 64 de ani dintr-o comună din judeţul Suceava şi-a ucis în bătaie soţia şi, speriat de ceea ce făcuse, a mers la o vecină să îi ceară ajutor.

Crimă cu sânge rece într-o comună suceveană! Un bărbat de 64 de ani şi-a ucis în bătaie soţia şi, speriat de ceea ce făcuse, a mers la o vecină să îi ceară ajutor, minţind că nu ştia ce se întâmplase. Criminalul este acum reţinut de autorităţile locale, informează monitorulsv.ro

A ucis-o fără nicio reţinere, după o bătaie cruntă. După ce a lăsat-o fără suflare, bărbatul a mers să ceară ajutorul unei vecine, prefăcându-se în faţa femeii că nu avea habar cum i-a murit soţia. Poliţiştii veniţi la faţa locului au aflat rapid adevărul, mai ales că trupul femeii de 68 de ani era plin de răni. 

Recunoaşte că i-a dat câteva palme în ziua morţii, însă exclude că aceasta ar fi cauza morţii.

Vecina căreia i-a cerut ajutor soţul asasin povesteşte că acesta a venit la ea extrem de agitat. Femeia mai spune că nu avea o relaţie foarte bună cu familia lor şi că certurile între cei doi soţi erau foarte dese, mai ales când se îmbătau cot la cot. 

Şi ceilalţi vecini susţin acelaşi lucru. Scandalurile erau dese şi, mai mult de atât, în urmă cu doi ani femeia ar fi ajuns la spital, după o bătaie zdravănă primită de la soţ.

Bărbatul a fost reţinut de autorităţi şi dacă va fi găsit vinovat riscă să îşi petreacă următorii 20 de ani în închisoare, pentru crimă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Crimă ÎNFIORĂTOARE într-o comună suceveană! Un bărbat ŞI-A UCIS cu sânge rece soţia şi a mers imediat la o vecină să îi ceară să îl ajute