Antena Meniu Search
x

Simfonia lalelelor, un spectacol de culoare la Piteşti (Video)

Este vremea florilor, iar dacă vă spun de oraşul Piteşti, vă veţi gândi la simfonie. Sigur, cea a Lalelelor, evenimentul devenit tradiţie de 42 de ani. La parada din deschidere au strălucit cel mai mult copiii, care au defilat şi dansat în faţa spectatorilor prezenţi.

de Redactia Observator

la 13.04.2019, 13:14

Vezi și

Este vremea florilor, iar dacă vă spun de oraşul Piteşti, vă veţi gândi la simfonie. Sigur, cea a Lalelelor, evenimentul devenit tradiţie de 42 de ani. La parada din deschidere au strălucit cel mai mult copiii, care au defilat şi dansat în faţa spectatorilor prezenţi.  Asta deşi vremea nu a fost una tocmai primăvăratică. Nu au fost mai mult de opt grade Celsius, iar mulţi elevi au fost costumaţi doar cu tricouri. La evenimentul care va dura trei zile participă zeci de florari din toată ţara.​

Îmbrăcaţi în flori şi în costume viu colorate, copiii de la grădiniţele şi şcolile din Piteşti au fost vedete în deschiderea festivalului. 

Pe lângă muncă, cei mici au îndurat şi frigul de afară, de dragul defilării în faţa politicienilor şi a localnicilor. Mulţi dintre ei îmbrăcaţi doar cu tricouri, deşi temperatura nu a depăşit opt grade celsius.

De altfel, şi ediţia de anul trecut a paradei a stârnit controverse, după ce mai mulţi copii au făcut rostogoliri pe ciment în faţa premierului Viorica Dăncilă.

Florarii veniţi din toate colţurile ţării sunt cei mai fericiţi şi asta pentru că la Simfonia Lalelelor vânzările lor cresc substanţial.

Simfonia Lalelelor are o lungă tradiţie, aflându-se la cea de-a 42-a ediţie. Evenimentul va ţine până duminică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Simfonia lalelelor, un spectacol de culoare la Piteşti (Video)