Antena Meniu Search
x

Simona Halep a ajuns acasă: ”Le mulțumesc tuturor românilor!”

Simona Halep a ajuns pe pământ românesc. Campioana noastră a făcut, în urmă cu câteva momente, primele declaraţii, în limba română după finala de istorie de la Roland Garros

Vezi și

Simona Halep a ajuns pe pământ românesc. Campioana noastrăa făcut, în urmă cu câteva momente, primele declaraţii, în limba română după finala de istorie de la Roland Garros 

"Sunt mult mai emoționată acum decât inaintea finalei. E un moment deosebit pentru mine și vă mulțumesc că m-ați primit atât de călduros. Multumesc românilor care m-au susținut la Roland Garros, dar și celor care m-au sustinut în fața televizoarelor. Mă bucur că sunt din România și mă bucur că am realizat această performanță pentru România", a declarat Simona la sosirea la București.

"Nu sunt supărată, este cea mai mare performanță din cariera mea", a mai spus românca.

Cât despre prestația pe teren a Mariei Șarapova, Simona a precizat că experiența rusoaicei și-a spus cuvântul.

"Maria e mai experimentată, a mai jucat finale de mare șlem. Poate că la unele mingi a fost și neșansă, însă data viitoare voi fi pregătită să nu mai repet greșelile", au fost cuvintele sportivei.

Simona Halep a jucat sâmbătă în finala turneului de la Roland Garros, însă nu a reușit să se impună în fața Mariei Șarapova, care și-a adjudecat un al doilea titlu de mare șlem, după trei ore de meci intens.

Pentru Simona a fost prima finală jucată într-un turneu de mare șlem. Presa din întreaga lume a scris despre Simona că este o sportivă IMENSĂ! În urma performanțelor reușite, ea va urca de luni pe locul 3 în clasamentul WTA.

Simona este mândria tuturor românilor. Simona este locul 2 la Roland Garros, dar este locul 1 în inimile românilor! Simona, România îți mulțumește!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Simona Halep a ajuns acasă: ”Le mulțumesc tuturor românilor!”