Antena Meniu Search
x

Simona Halep a revenit în România, cu trofeul de la Wimbledon. Ceremonie de primire pe Aeroportul Otopeni (Live Video)

Simona Halep revine în România cu trofeul de la Wimbledon, după ce a câştigat turneul, învingând-o în finală pe americanca Serena Williams.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 15.07.2019, 17:55

Simona Halep revine în România cu trofeul de la Wimbledon, după ce a câştigat turneul, învingând-o în finală pe americanca Serena Williams.

Campioana va fi primită la Salonul Oficial al Aeroportului Internaţional Henri Coandă, în cadrul unei ceremonii organizate de Ministerul Tineretului şi Sportului.

Simona Halep revine în România, cu trofeul de la Wimbledon. Ceremonie pe Aeroportul Otopeni

"Mulţumesc tuturor pentru primirea călduroasă. Aş vrea să mulţumesc familiei, în primul rând, pentru tot sprijinul. Mulţumesc antrenorilor mei, de când am început prima data să ţin o rachetă în mână, echipei mele, niste oameni deosebiti. Bineinteles, mulţumesc  Federatiei şi fanilor, tuturor oamenilor. Bineinteles, sunt persoane speciale in viata mea cărora trebuie să le mulţumesc. Virginia Ruzici, care a fost alaturi de mine de la început si este in prezent, Darren Cahill, care m-a invatat sa cred in mine, domnului Ţiriac, care este prezent aici, cu mine, îi multumesc pentru sprijin si sfaturile dure, dar bune. Multumesc tuturor inca o data pentru primirea calduroasa, de fiecare data ma intorc cu drag acasa la mine. O sa stau cateva zile, ma odihnesc si apoi o iau de la capat. Gheorghe Hagi a fost modelul meu de cand eram copil. M-a inspirat si m-a facut sa cred ca se poate. Pentru mine, această performanţă este un vis devenit realitate", a precizat sportiva.

Pe acelaşi subiect

Simona Halep, locul 7 WTA, se întoarce în România, după ce a câştigat turneul de la Wimbledon. Este al doilea grand slam din carieră pentru româncă, după ce a învins-o în finala de la Wimbledon, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, după nici o oră de joc.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Serena Williams a felicitat-o pe Simona Halep, după ce a pierdut în faţa româncei în finala de la Wimbledon. Americanca a spus că Simona a jucat excepţional, "nebuneşte".

"A jucat nebuneşte! Felicitări, Simona! De fiecare dată când un jucător joacă incredibil, nu poţi să spui decât 'Jos, pălăria'. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Simona Halep a revenit în România, cu trofeul de la Wimbledon. Ceremonie de primire pe Aeroportul Otopeni (Live Video)