Simona Halep a primit cu ochii în lacrimi Crucea Sfantului Apostol Andrei, de la Arhiepiscopul Tomisului

Publicat: 06.11.2018, 15:00.
Actualizat: 06.11.2018, 15:00

Simona Halep încheie anul cu distincţii peste distincţii! Deşi este, în sfârşit, în vacanţă, jucătoarea continuă să fie premiată. La doar o zi după ce a devenit ambasadoarea Universităţii Ovidius din Constanţa, astăzi, numărul unu mondial a participat la un alt eveniment. T

Simona Halep încheie anul cu distincţii peste distincţii! Deşi este, în sfârşit, în vacanţă, jucătoarea continuă să fie premiată. La doar o zi după ce a devenit ambasadoarea Universităţii Ovidius din Constanţa, astăzi, numărul unu mondial a participat la un alt eveniment. Tot la malul mării, Arhiepiscopul Tomisului, Înaltpreasfinţitul Teodosie, i-a înmânat Simonei Halep o cruce cu o însemnătate deosebită pentru creştini.

Imbrăcată sobru, Simona Halep a urcat scările Catedralei Arhiepiscopale din Constanţa cu un buchet imens de crini în braţe. A fost urmată îndeaproape de tatăl ei, Stere Halep, cel care îi este mereu alături şi la turnee.

În biserică, a fost aşteptată de credincioşi, de un sobor de preoţi şi de Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, căruia i-a oferit florile.

Simona Halep nu este un nume obişnuit, este un nume care şi-a câştigat valoare prin credinţă, prin stăruinţă, prin toată osteneală. Vă oferim Crucea Sfantului Apostol Andrei, Crucea Dobrogei! Am văzut cât de frumos vă închinaţi când intraţi pe teren! Primiţi din partea lui Dumnezeu toată binecuvântarea! Din partea noastră, toată dragostea şi preţuirea - Arhiepiscopul Tomisului

Vizibil emoţionată, Simona Halep a primit distincţia cu lacrimi în ochi. La fel şi buchetul de trandafiri.

Mereu mă închin şi cred în Dumnezeu, pentru că fără ajutorul lui Dumnezeu nu se poate face nimic! Doresc multă sănătate tuturor şi să ne ajute Dumnezeu pe toţi! - Simona Halep

Ieri, Simona Halep a fost distinsă, în premieră, cu titlul de ambasador al Universităţii Ovidius, din Constanţa, pe care a şi absolvit-o, în urmă cu câţiva ani. Săptămâna viitoare, jucătoarea va primi un alt premiu, de această dată din partea Universităţii din Timişoara.

Pentru Simona Halep, 2018 a fost anul în care şi-a îndeplinit visul: a devenit numărul unu Mondial şi a câştigat primul tuneu de Grand Slam, din cariera ei.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.