Antena Meniu Search
x

Regina de la Wimbledon, Simona Halep, își va prezenta trofeul pe Arena Națională

Simona Halep va veni pe Arena Naţională să ne prezinte trofeul câştigat la Wimbledon, cel care a făcut din nou ca numele României să răsune în toată lumea.

de Redactia Observator

la 17.07.2019, 14:05

Vezi și

Simona Halep va veni pe Arena Naţională să ne prezinte trofeul câştigat la Wimbledon, cel care a făcut din nou ca numele României să răsune în toată lumea.

Trebuie să ştie că accesul se va putea face pe la cele 2 intrări ale Arenei Naţionale. O istorie care a fost scrisă în 56 de minute! Asta a însemnat victoria Simonei, care la 27 de ani a învins-o pe Serena Williams, campioana de 7 ori la Turneul de la Wimbledon. 

Campioana noastră joacă tenis de la 6 ani, însă debutul profesionist l-a avut în urmă cu 13 ani, în 2006.

De-a lungul cariereri sale a strâns nu mai puţin de 486 de victorii dintre care 2 titluri importante - poate cele mai importante - titluri de grand slam. Şi aici vorbim de Roland Garos anul trecut şi acum această victorie impresionantă de la Wimbledon.

Campioana noastră are 19 titluri de WTA şi a fost numărul 1 WTA 64 de săptămâni, 48 consecutiv. Acum ocupă locul 4 în acest clasament mondial.

Şi nu vorbim numai despre aceste performanţe. Simona a învins nume mari - Serena Williams, Maria Sharapova, Jelena Ostapenko. Iar dacă traducem în bani toate premiile - Halep a câstigat în întreaga carieră 33 de miliarde de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Regina de la Wimbledon, Simona Halep, își va prezenta trofeul pe Arena Națională