Antena Meniu Search
x

"Toată lumea țipa". Un bărbat a murit în avion, în timp ce pasagerii priveau îngroziţi cum îi curge sânge din nas şi din gură. Tragedia, la bordul unui zbor Lufthansa

Un pasager aflat la bordul unui zbor Lufthansa din Thailanda către Germania a murit joi, după ce oamenii din avion au privit îngroziți cum sângele îi țâșnește din gură și nas. Bărbatul avea 63 de ani şi călătorea împreună cu soţia lui. Fusese observat că respiră greu şi că transpiră neobişnuit de mult înainte să urce în avion. 

de Redactia Observator

la 11.02.2024, 16:55

"Toată lumea țipa". Un bărbat a murit în avion, în timp ce pasagerii priveau îngroziţi cum îi curge sânge din nas şi din gură. Tragedia, la bordul unui zbor Lufthansa
"Toată lumea țipa". Un bărbat a murit în avion, în timp ce pasagerii priveau îngroziţi cum îi curge sânge din nas şi din gură. Tragedia, la bordul unui zbor Lufthansa - Blick

Bărbatul neidentificat în vârstă de 63 de ani a fost văzut urcându-se la bordul unui Airbus A380 în Bangkok, cu puțin timp înainte de miezul nopții, vizibil bolnav, transpirat și "respirând mult prea repede", a povestit Karin Missfelder pentru postul german elvețian Blick, scrie New York Post

Iniţial, soția bărbatului a susținut că au trebuit să se grăbească să prindă zborul - motiv pentru care acesta nu se simțea bine. Dar, după ce l-a urmărit pe bărbat câteva momente, Missfelder – care este specialistă în asistenţă medicală la Spitalul Universitar din Zurich – a spus că a informat o însoțitoare de bord că trebuie să fie examinat de un medic.

Un tânăr polonez a răspuns la apel, l-ar fi întrebat pe bărbat cum se simte, i-a simțit pulsul și a spus că este bine. "I-au dat puțin ceai de mușețel, dar apoi a scuipat sânge într-o pungă pe care i-a întins-o soția", a spus soțul lui Missfelder, Martin. Curând, sângele a început să i se reverse din gură și nas.

"A fost o groază absolută, toată lumea țipa"

"A fost o groază absolută, toată lumea țipa", a spus Martin. El a susținut că bărbatul a pierdut litri de sânge, care s-a împrăștiat pe pereții avionului. Timp de aproximativ o jumătate de oră după aceea, însoțitorii de bord au încercat să efectueze manevre de resuscitare - chiar dacă asistenta a spus că știa că este fără speranță.

Când, în cele din urmă, a rămas nemișcat și căpitanul a anunțat moartea bărbatului, "la bord, totul a fost foarte liniștit", a spus ea. Personalul a transportat apoi cadavrul bărbatului în bucătăria avionului, în timp ce acesta se întorcea și se îndrepta înapoi în Thailanda.

Comunicatul transmis de reprezentanţii Lufthansa

"Deși au fost luate măsuri de prim ajutor imediat de către echipaj și un medic de la bord, pasagerul a murit în timpul zborului", a confirmat un purtător de cuvânt al Lufthansa într-un comunicat. "Gândurile noastre sunt la rudele pasagerului decedat. De asemenea, regretăm inconvenientele cauzate pasagerilor acestui zbor", a spus purtătorul de cuvânt.

Datele zborului arată că a părăsit Bangkok la 23:50 joi și a aterizat înapoi în Thailanda, vineri, la 8:28. Acolo, pasagerii au spus că au fost nevoiți să aștepte două ore fără nicio îndrumare de la Lufthansa înainte de a fi în sfârșit rezervați pentru un alt zbor către Germania, cu escală în Hong Kong.

Dar pentru Missfelder, partea cea mai proastă a fost că acum soția bărbatului trebuia să treacă singură prin vamă. Ea a spus că regretă că nu a încercat să o ajute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Toată lumea țipa". Un bărbat a murit în avion, în timp ce pasagerii priveau îngroziţi cum îi curge sânge din nas şi din gură. Tragedia, la bordul unui zbor Lufthansa