Antena Meniu Search
x

Lacrimi la poarta casei în care s-au sinucis de Crăciun soţii Maleon. Tatăl Andei a fost copleşit de durere

Cei doi soţi din Iaşi găsiţi fără viaţă în propria vilă s-au sinucis a la câteva ore distanţă unul de celălalt!

Vezi și

Cei doi soţi din Iaşi găsiţi fără viaţă în propria vilă s-au sinucis a la câteva ore distanţă unul de celălalt! Anchetatorii au reuşit să configureze un film al zilei şi astfel au descoperit că profesorul universitar şi-a luat viaţa după zeci de minute din clipa în care şi-a găsit soţia fără suflare.

Anchetatorii au refăcut ultimele lor ore de viaţă ale celor doi soţi. Aşa au dedus că Anda şi-ar fi pus capăt zilelor în zorii zilei. Soţul ei a găsit-o fără suflare la etajul zilei. Două ore mai târziu, profesorul universitar a decis, la rândul său, să-şi ia viaţa. 

Când au intrat în vila din centrul Iaşului, anchetatorii au luat în calcul toate ipotezele. S-au gândit chiar că profesorul şi-a ucis soţia, înainte de a se sinucide. 

Însă, autopsia a arătat altceva. Anda şi Bogdan formau un cuplu încă de când ea era studentă la Istorie, iar el îi era profesor. Naşi de cununie le-au fost soţii Lungu, doi afacerişti de succes din Iaşi. Aparent, tot ei se vor ocupa de funeralii. 

Soţii Maleon nu aveau copii. Şi-au construit însă cariere impresionante. El era profesor universitar şi director al Bibliotecii Centrale Universitare. O figură respectă în mediul academic. În timp ce soţia se specializase în afaceri cu privire la absorbţia fondurilor europene. Amândoi câştigau bine. 

Copleşit de durere, tatăl Andei a aprins o lumânare în faţa casei şi s-a reculs lângă poza fiicei lui. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Lacrimi la poarta casei în care s-au sinucis de Crăciun soţii Maleon. Tatăl Andei a fost copleşit de durere