Antena Meniu Search
x

Situaţie bizară în Hunedoara. Cetăţenii, sfătuiţi să stea în case pentru că niciun poliţist nu lucrează în weekend

Reprezentanții Sindicatului Polițiștilor Europeni acuză conducerea poliției din Hunedoara că în weekendul prelungit nu a planificat în serviciu niciun polițist de la judiciar. Recomandăm cetățenilor din Hunedoara să nu iasă din case în weekend, lipsesc polițiști, spun cei de la Europol.

de Redactia Observator

la 29.04.2023, 14:38

Situaţie bizară în Hunedoara. Cetăţenii, sfătuiţi să stea în case pentru că niciun poliţist nu lucrează în weekend
- Shutterstock

Potrivit sindicaliștilor, până marți, la serviciu nu vor fi decât patrulele de ordine publică. „Cu alte cuvinte, în afara de patrula de ordine publică, niciunul dintre polițiștii din cadrul structurilor poliției judiciare nu va fi de serviciu. Aceștia vor fi chemați de acasă, din timpul lor liber, doar dacă va fi sesizată o faptă de natură penală”, susține Europol.

În sprijinul acuzațiilor lor, sindicaliștii prezintă un extras din dispoziția șefului inspectoratului de Poliție. De asemenea, cei de la Europol anunță că au trimis mai multe sesizări Inspectoratului General al Poliției Române, Avocatului Poporului și Ministerului Afacerilor Interne solicitându-le să intervină de urgență.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Situaţie bizară în Hunedoara. Cetăţenii, sfătuiţi să stea în case pentru că niciun poliţist nu lucrează în weekend