Antena Meniu Search
x

Deraieri, întârzieri, călători nemulţumiţi. Problemele se ţin scai de CFR Călători

S-ar putea lăsa cu demisii la nivel înalt în CFR. Sunt multe nemulţumiri în spate, multe nereguli, am tot vorbit despre ele.

de Redactia Observator

la 04.03.2019, 12:52

Vezi și

S-ar putea lăsa cu demisii la nivel înalt în CFR. Sunt multe nemulţumiri în spate, multe nereguli, am tot vorbit despre ele. Sunt nemulţumirile noastre, ale celor care circulăm regulat sau ocazional cu trenul, sunt nemulţumiri legate de management şi sunt cele despre care vorbeşte toată lumea-cum ar fi şinele care nu au mai fost reabilitate de zeci de ani.Toate acestea au consecinţe grave.

Din luna martie a anului trecut şi până acum, adică de când Leon Bărbulescu a preluat conducerea căilor ferate, 8 trenuri au sărit de pe şine.

Cele mai recente incidente au fost sâmbătă, când două trenuri, pline cu pasageri, au sărit de pe şine în mai puţin de şase ore. Unul lângă Arad, altul aproape de Braşov. Printre lucrurile pe care le facem, noi, jurnaliştii, în asemenea momente, este să cerem explicaţii de la cei responsabili. În cazul de faţă-de la directorul CFR Călători. Colega noastră Sonia Simionov, care l-a sunat pe Leon Bărbulescu şi a primit replici surprinzătoare, ne vorbeşte în acest video despre cel mai recent scandal de la CFR Călători.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Deraieri, întârzieri, călători nemulţumiţi. Problemele se ţin scai de CFR Călători