Antena Meniu Search
x

Situație revoltătoare în Băile Tușnad. Stațiunea a rămas fără apă de mai bine de o săptămână. Primarul a cerut ajutorul Guvernului

Situaţie revoltătoare într-una dintre cele mai vechi staţiuni balneare din ţară. În Băile Tuşnad, hotelierii pun lacătele pe uşă şi îşi trimit turiştii acasă pentru că staţiunea a rămas fără apă de mai bine de o săptămână, după ce conducta de apă care alimentează localitatea s-a spart. Primarul spune că de vină sunt cei care au lucrat la conductă şi cere acum ajutor de la Guvern pentru o nouă modernizare. 

de Redactia Observator

la 15.12.2021, 09:59

Vezi și

Nu este prima dată când staţiunea Băile Tuşnad rămâne fără apă, iar atât edilul oraşului cât şi localnicii sunt disperaţi. 

Butyka Zsolt, primar: Anul ăsta deja e a şaptea oară când avem spărtură aducţională dintre Sânsimion şi Băile Tuşnad. Încet, încet oamenii încep să se mute de aici. Adică, e imposibil ca din 360 de zile, 100 de zile să nu ai apă. 

Cei mai afectaţi de fisurile frecvente ale reţelei de alimentare a oraşului sunt locanicii. 

Localnic: Deci, copiii fac baie în ligheane în secolul 21. Când dă, când nu dă. Din cauza sistemelor proaste care au fost introduse în pământ. 

Pe acelaşi subiect

Localnic: Merg după apă ca să avem pentru toaletă şi să spălăm vasele. 

Turiştii care au ales ca destinaţie de vacanţă Băile Tuşnad au avut parte de o surpriză neplăcută. 

Gal Attila: Care au ajuns au văzut că nu este apă sau nu este presiune destulă la robinete, şi au decis să plece. 

Primarul oraşului a cerut sprijinul Companiei Naţionale de Investiţii pentru a rezolva problema. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Situație revoltătoare în Băile Tușnad. Stațiunea a rămas fără apă de mai bine de o săptămână. Primarul a cerut ajutorul Guvernului