Antena Meniu Search
x

ȘOCANT! Adolescent de 17 ani, găsit SPÂNZURAT în toaleta Spitalului de Urgenţă Vaslui

Tragedie la Vaslui. Un adolescent de 17 ani, din localitatea Buda, a fost găsit spânzurat în toaleta unui salon al Spitalului Judeţean de Urgenţă.

Trupul adolescentului a fost descoperit de către o asistentă a Secţiei ORL, acolo unde tânărul era internat de o săptămână, cu diagnosticul de ”otită purulentă”. În momentul în care s-a sinucis, tânărul era singurul pacient internat în respectivul salon.

”Minorul a fost găsit spânzurat de caloriferul din toaleta salonului, la o înălţime de 1,4 metri faţă de sol. Trupul adolescentului a fost ridicat de către asistentă şi ulterior resuscitat de către cadrele medicale. Câteva ore mai târziu, a fost declarat decesul. Cadrele medicale susţin că, pe perioada cât a stat internat minorul, nu ar fi sesizat tendinţe suicidale ale acestuia”, a precizat, sâmbătă, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Loredana David.

Poliţiştii vasluieni au dispus efectuarea autopsiei, fiind întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Conducerea SJU Vaslui a declanşat propria anchetă internă în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » ȘOCANT! Adolescent de 17 ani, găsit SPÂNZURAT în toaleta Spitalului de Urgenţă Vaslui