Antena Meniu Search
x

Şofer de autobuz din Cluj, filmat la volan vorbind încontinuu la telefon, nu încetează nici la atenţionările călătorilor (Video)

Un şofer de autobuz din Cluj şi-a pus ambiţia cu călătorii, care îl atenţionau şi îl filmau de zor, cum vorbeşte la telefon în timp ce conduce.

Şofer de autobuz vorbeşte la telefon în timp ce conduce autobuzul plin cu călători Vezi și

Un şofer de autobuz din Cluj şi-a pus ambiţia cu călătorii, care îl atenţionau şi îl filmau de zor, cum vorbeşte la telefon în timp ce conduce.

Oamenii îi tot spuneau să înceteze să vorbească la telefon în timp ce se află la volan, însă acesta a ignorat toate rugăminţile călătorilor, precizând "bine că sunteţi voi perfecţi", continuând să vorbească la telefon.

Şofer de autobuz vorbeşte la telefon în timp ce conduce autobuzul plin cu călători

Călătorii aflaţi într-un autobuz din Cluj, care încercau să ajungă acasă, au avut parte de o surpriză neplăcută, în momentul în care şoferul autobuzului a început să vorbească la telefon.

Cu o mână la ureche şi cu alta pe volan, şoferul a vorbit încontinuu cel puţin 20 de minute, precizează unul dintre călători, care l-a şi filmat.

Atenţionat să înceteze, pentru că pune în pericol siguranţa tuturor, bărbatul a refuzat şi a continuat conversaţia telefonică, în ciudat rugăminţilor oamenilor.

Pentru că nu aveau ce să-i facă, oamenii au sunat la 112 şi au cerut ajutorul Poliţiei.

Poliţiştii l-au lăsat să-şi termine cursa, apoi i-au dat un avertisment

Poliţiştii clujeni i-au luat datele în urma apelului la 112, dar l-au lăsat să-şi termine cursa, apoi l-au sancţionat contravenţional cu avertisment şi 2 puncte de penalizare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Şofer de autobuz din Cluj, filmat la volan vorbind încontinuu la telefon, nu încetează nici la atenţionările călătorilor (Video)